• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2022

18:00

NOSIMO KUĆI DVA BODA! Rukometaši PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA pred duel sa Slovacima!

Starsportphoto

Ostali sportovi

NOSIMO KUĆI DVA BODA! Rukometaši PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA pred duel sa Slovacima!

Podeli vest

Selektor Srbije Toni Đerona nada se pobedi protiv Slovačke sutra od 18 časova u Prešovu

Rukometaši Srbije su u sredu savladali selekciju Finske u Novom Sadu sa 34:24, a već sutra ih očekuje novi izazov u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Selekcija Tonija Đerone gostuje Slovačkoj u Prešovu, a španski strateg na klupi Orlova ističe da će utakmica biti potpuno drugačije od one koja se igrala sredinom nedelje. 

- Meč protiv Slovačke u nedelju će biti potpuno drugačiji od onog koji smo igrali protiv Finske u Novom Sadu. Gledali smo njihovu utakmicu protiv Norveške i bilo je dobrih momenata. Oni imaju novog selektora, novu ekipu i nov način igre. Igraju prvi put kod kuće, sigurni smo da će biti puni energije, ali mi znamo naše kvalitete, sigurno smo u sebe i nadamo se da ćemo se kući vratiti sa nova dva boda - rekao je selektor Srbije Toni Đerona.

Foto: Starsportphoto

Jedan od iskusnijih u taboru Orlova na ovom okupljanju je i Vanja Ilić. Levo krilo francuskog Šartra bio je izuzetan na utakmici protiv Finske, a u najavi meča sa Slovacima pozvao je na oprez čitavu reprezentaciju. 

- Sigurno da nas čeka teška utakmica. Promenili su mnogo igrača u odnosu na naš poslednji međusobni duel, ali spremni smo. Fokusirani smo samo na nas, spremamo našu igru i ako radimo ono što se traži od nas i damo svoj maksimum problema neće biti. Ponavljam, imamo poštovanja prema Slovačkoj - istakao je Vanja Ilić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija