• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. M.

18.10.2022

07:12

INFORMER OTKRIVA KAKVE SU NAŠE ODBOJKAŠICE PRIVATNO! Devojke lavljeg srca!

OSS

Ostali sportovi

INFORMER OTKRIVA KAKVE SU NAŠE ODBOJKAŠICE PRIVATNO! Devojke lavljeg srca!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije zadivile su sportski svet sjajnim partijama na Svetskom prvenstvu, ali one plene i van trena

Bojana Drča se porodila prošle godine, Milenkovićeva spasava životinje, a Jegdićeva je napustila medeni mesec zbog reprezentacije

Srpske odbojkašice impresionirale su celu naciju, ali i ljubitelje sporta širom sveta osvajanjem drugog uzastopnog zlata na Svetskom prvenstvu.

Blistale su na terenu, naporno takmičenje u Poljskoj i Holandiji završile bez poraza i sa samo pet izgubljenih setova. Međutim, one plene i van terena lepotom, ali i raznim podvizima u privatnom životu, koji su za svaku pohvalu. Informer vas upoznaje sa zlatnim timom i svime što rade van terena.

Bianka Buša (28)

Odbojkašica PTT Spora dolazi iz sela Kucura nadomak Vrbasa, odakle su fudbaler Ljubomir Fejsa i bivši sudija Milorad Mažić. Bianka je tokom Olimpijskih igara 2016. bila u vezi sa poznatim brazilskim odbojkašem Rikardom Lukarelijem, bar je on tako ispričao tamošnjim medijima.

Foto: Starsportphoto

Bianka Buša

 

Katarina Lazović (23)

Odbojkašica Monce jedna je od onih koji plene gde god da se pojave, kako lepotom tako i harizmom. U maju je obelodanila vezu sa srpskim košarkašem Nemanjom Dangubićem, koji je sada član grčkog Promiteasa.

Foto: Instagram

katarina Lazović

Bojana Drča (34)

Bojana Drča, nekada Živković, porodila se u januaru prošle godine i na svet donela sina Relju, a sada je predvodila Srbiju do zlata i završila u idealnom timu Svetskog prvenstva. Udata je za nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Luku Drču.

Foto: beta

Bojana Drča

Mina Popović (28)

Kraljevčanka Mina Popović jedna je od onih skromnih devojaka iz komšiluka, uprkos brojnim medaljama sa reprezentacijom i trofejima sa klubovima. Za sebe kaže da je jednostavna i da je slava nije promenila.

Foto: Instagram

Mina Popović

Slađana Mirković (27)

Devojka iz senke i oslonac pre svega naše najbolje odbojkašice Tijane Bošković. Njih dve su najbolje prijateljice, zbog čega sjajno funkcionišu i u reprezentaciji. Užičanka je poznata po tome što se sjajno nosi sa pritiskom.
 

Foto: Starsportphoto

Slađana Mirković

Brankica Mihajlović (31)

Harizmatična devojka iz Brčkog zaštitni je znak našeg nacionalnog tima. U januaru je mislila da je njenoj karijeri došao kraj zbog povrede, ali se vratila. Voli narodnu muziku poput Mileta Kitića i Ane Bekute, a za Svetsko prvenstvo 2018. trenirala je sa našim košarkašima Bobijem Marjanovićem i Milošem Teodosićem. Na takmičenja uvek nosi rakiju iz rodnog grada za proslavu medalje.
 

Foto: Tanjug

Brankica Mihajlović

Teodora Pušić (29)

Libero reprezentacije prikupila je brojne simpatije igrama, ali i time što je sa balkona Skupštine grada pozdravila baku i deku, koji su došli iz Užica u Beograd da vide unuku. Ljubitelj je ekstremnih sportova, pa je nedavno skakala padobranom.
 

Foto: Starsportphoto

Teodora Pušić

Ana Bjelica (30)

Iskusna odbojkašica dolazi iz sportske srpsko-crnogorske porodice. Njen brat je košarkaš Milko Bjelica, koji je branio boje Crne Gore. Jedanaest godina starija sestra takođe je košarkašica, završila je karijeru i takođe je nastupala za Crnu Goru.
 

Foto: Beta

Ana Bjelica

Maja Aleksić (25)

Po mnogima najlepša srpska odbojkašica Maja Aleksić mogla je da se bavi i modelingom. Odabrala je sport i nije dala da je brojni komplimenti sputaju u pohodu na uspešnu karijeru.
 

Foto: Instagram

Maja Aleksić

Jovana Stevanović (30)

Ćerka čuvenog srpskog fudbalera i trenera Gorana Stevanovića Plavog nekoliko godina je bila van reprezentacije zbog svađe sa bivšim selektorom Zoranom Terzićem. Kasnije je objasnila kako je došlo do nesporazuma, ali je to za nju prošlost jer joj je Santareli dao punu podršku.
 

Foto: Reuters

Jovana Stevanović

Aleksandra Jegdić (28)

Libero Srbije očigledno se nije nadala pozivu u reprezentaciju jer ju je selektor Santareli zatekao na medenom mesecu! Ona je tada uživala sa suprugom, za kog se nedavno udala, ali je uživanje bez razmišljanja prekinula i spakovala se za pripreme.

Foto: Instagram

Aleksandra Jegdić

Tijana Bošković (25)

Malo toga je nepoznato o Tijani Bošković, jednoj od najplaćenijih odbojkašica sveta, a možda i najboljoj. Starija sestra Dajana igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine pošto zbog velike konkurencije za nju u Srbiji nema mesta, dok je mlađi brat Viktor košarkaš i nastupao je za mlađe selekcije Srbije. Godinama je u vezi sa programerom Đorđem Orestijevićem.

Foto: Beta

Tijana Bošković

Bojana Milenković (25)

Uvek nasmejana Milenkovićeva, čak i kada je doživljavala strašne povrede, zadivila je javnost i svojom humanošću. Ona je prošle godine u Rumuniji sa Majom Aleksić spasla psa iz ruševina i usvojila ga.

Foto: Instagram

Bojana Milenković

Sara Lozo (25)

Primač Sara Lozo takođe je jedna od harizmatičnijih u timu. O privatnom životu Jagodinke ne zna se mnogo, osim da kao njene brojne koleginice voli životinje. Uživa i u vožnji kvadom u slobodno vreme.

Foto: Starsportphoto©

Sara Lozo

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)
Live TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)

Zelenski je rekao da smo sve bliži kraju rata, da smo bliži nego što mislimo. Zapad svesrdno pomaže Ukrajinu, svestan ogromne zarade od ovog sukoba. O ratu u Ukrajini, ali i mogućnostima proširenja sukoba u emisiji "Info jutro" govorili su Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta i pukovnik prof. dr Velibor Stević.

26.09.2024

13:08

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)
Live TV

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv dvojice muškaraca za teško ubistvo devojčice Danke Ilić. Ivana Ilić, majka devojčice, rekla je da veruje da su tužilaštvo i politicija radili svoj posao kako treba. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su naordni poslanik i privatni detektiv Uglješa Grgur i advokat Nemanja Todorović.

26.09.2024

12:35

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)
Live TV

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)

U Višem sudu u Beogradu održano je ročište po tužbi brata predsednika Vučića, Andreja Vučića, protiv medija Junajteg grupe u vlasništvu Dragana Šolaka. Povod za tužbu je kolumna na portalu Nove S. U pomenutoj kolumni spomenuto je da je Andrej Vučić "proslavio prvu milijardu", a autorka se poziva na kriminalni klan blizak bivšem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Andrej Vučić rekao je da će, ako presuda bude u njegovu korist, novac koji dobije dati u humanitarne svrhe. Na ovu temu u "Info jutru" govorila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Nevena Đurić.

26.09.2024

10:21

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)
Live TV

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)

Milošević je kriv za rat u Bosni tokom devedesetih godina- rekao je Džozef Bajden, zaboravljajući svoju odgovornost za te iste ratove. Za svoj zločin, Bajden nikada nije odgovarao. U tom obraćanju spomenuo je i rat u Ukrajini ističući da Amerika ne sme da napusti Ukrajinu u ratu sa Rusijom. O porukama koje predsednik Srbije poslao u Njujorku, u emsiji "Info jutro" govorili su narodna poslanica Danijela Vujičić i Bratislav Jugović, član GO SNS.

26.09.2024

09:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30