• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2022

16:35

VEČITI DOBILI PROTIVNIKE! Evo ko su rivali Zvezde i Partizana na međunarodnoj sceni!

Ostali sportovi

VEČITI DOBILI PROTIVNIKE! Evo ko su rivali Zvezde i Partizana na međunarodnoj sceni!

Podeli vest

Odbojkaši Partizana igraće u šesnaestini finala Kupa CEV protiv švajcarskog Lindaren Volej Arisvila, dok će Crvena zvezda će igrati protiv finskog Savo Volej Kuopija.

Lindaren Volej Amrisvil će biti domaćin u prvom meču protiv aktuelnog pobednika Kupa Srbije Partizana. Utakmica će se igrati u sredu, 9. novembra od 19.00 časova u Amrisvilu, u Švajcarskoj.

Revanš je na programu u sredu, 16. novembra od 18 časova u dvorani SC Master u Beogradu.

Zvezda će prvu utakmicu u šesnaestini finala Kupa CEV protiv Savo Volej Kuopija igrati u utorak, 8. novembra od 16.30 u dvorani SC Voždovac u Beogradu. Revanš utakmica na programu u sredu, 16. novembra od 18 časova u Finskoj.

Ukoliko eliminiše Švajcarce, Partizan će u osmini finala igrati protiv pobednika duela Mladost Zagreb – Grinjard Mazeik.

Crvena zvezda će ako izvaci Fince, u osmini finala igrati protiv pobednika dvomeča Arkada Galaci – Neftohimik Burgas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija