• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

23:06

BEZ GUBLJENJA LOPTI IMAMO ŠANSU! Bregar poziva NA OPREZ pred početka Evropskog prvenstva!

Starsportphoto

Ostali sportovi

BEZ GUBLJENJA LOPTI IMAMO ŠANSU! Bregar poziva NA OPREZ pred početka Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Rukometašice Srbije u petak od 20:30 startuju takmičenje na Evropskom prvenstvu koje se ove godine igra u Sloveniji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji

Selektor ženske reprezentacije Srbije Uroš Bregar govorio je pred duel sa Šveđankama i istakao da je najvažnije da njegova ekipa "ne troši" lopte protiv iskusnih Skandinavki. 

- Švedska igra agresivnu odbranu. Naš zadatak će biti da ne ‘trošimo’ lopte, da ne ‘guramo’ lopte na pivota ili da tražimo pasove na krila. Ako nam to preseku, dolaziće do lakih golova - rekao je selektor Srbije. 

Naše rukometašice u petak u Celju počinju takmičenje na Evropskom prvenstvu, a pored Švedske sa Srbijom u grupi su još Danska i domaćin Slovenija. 

Foto: Starsportphoto

Izabranice Uroša Bregara igrale su protiv Švedske tokom kvalifikacija te je jasno da neće biti mnogo nepoznanica između dve ekipe, a upravo to ističe i selektor naše reprezentacije. 

- U odbrani će biti najvažnije da zaustavimo njihovu bekovsku liniju, što znači da moramo da imamo ‘gustinu’ jer nemaju nekog šutera spolja, ali imaju individualno brzinu, pokretljive su u napadu i imaju fenomenalan protok lopte. Ako ne gubimo individualne duele i zaustavimo njihovu igru dva na dva, možemo da se nadamo uspehu - dodao je Uroš Bregar. 

Utakmica između Srbije i Švedske na programu je u petak od 20:30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija