• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

21:15

ŠAMPION BEZ MILOSTI! Novobeograđani UGASILI Zvezdu! Mandić JUNAK DERBIJA!

Ostali sportovi

ŠAMPION BEZ MILOSTI! Novobeograđani UGASILI Zvezdu! Mandić JUNAK DERBIJA!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 15:8 u derbiju 4. kola Superlige Srbije

Predvođeni fenomenalnim Dušanom Mandićem, igrači srpskog šampiona dominirali su tokom celog derbija i lakše nego što se očekivalo savladali Zvezdu.

Ostali su neraščišćeni računi između Dušana Mandića i Crvene zvezde, levoruki bombarder bio je nemilosrdan u gradskom derbiju. Cepao je mrežu toliko da je Vladimiru Mišoviću ponestalo materijala za krpljenje, usijala se levica kapitena Novog Beograda. Odveo je tim Živka Gocića do treće pobede u Superligi Srbije - 15:7. 

Zalečio je novobeogradski klub rane koje mu je naneo kargujevački Radnički, jedina neporažena ekipa u srpskom šampionatu.

Vratio se Gocićev tim na pobednički kolosek i kada mu se Zvezda rezultatski približavala, pojačavao je ritam i rutinski bežao rivalu, ne dozvolivši mu da ga nijednog trenutka ugrozi.

Najefikasniji u redovima šampiona bio je Dušan Mandić sa četiri gola, dok se Strahinja Rašović tri puta upisao u listu strelaca.

Kod Crvene zvezde po dva pogotka postigli su Veljko Tankosić i Lukas Seman.

VATERPOLO SUPERLIGA SRBIJE – 4. KOLO

Subota

Vojvodina – Novi Beograd Vukovi 5:6

Partizan – Valis 17:10

Proleter – Šabac (u toku)

Novi Beograd – Crvena zvezda 15:7

Radnički – Nais (u toku)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SVE JE SPREMNO ZA DERBI! Svi čekaju duel učitelja i učenika!
Ostali sportovi

SVE JE SPREMNO ZA DERBI! Svi čekaju duel učitelja i učenika!

Derbi meč četvrtog kola vaterpolo Superlige Srbije igra se u subotu na bazenu Sportskog centra “11. april” gde će Novi Beograd od 19 sati i 45 minuta dočekti Crvenu zvezdu. Biće to prvi međuosobni trenerski duel nekadašnjeg učitelja i učenika – selektora Dejana Savića i kapitena Živka Gocića, reprezentativnog tandema koji je sa nacionalnim timom osvojio sve što se moglo osvojiti

05.11.2022

13:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija