• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

22:10

SRBIJA IMA NOVOG ŠAMPIONA! Veljko RAŽNATOVIĆ patosirao BABIĆA i postao PRVAK DRŽAVE! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Ostali sportovi

SRBIJA IMA NOVOG ŠAMPIONA! Veljko RAŽNATOVIĆ patosirao BABIĆA i postao PRVAK DRŽAVE! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović od večeras je profesionalni šampion Srbije u boksu pošto je u borbi za titulu savladao Gorana Babića

Uspeo je Veljko Ražnatović da ostvari pobedu u najvećoj borbi dosadašnje karijere! Najbolji kruzeraš je na Ubu na Memorijalu prof. dr Miroslavu Popoviću u borbi za šampionski pojas savladao Gorana Babića i postao prvak Srbije u boksu! 

Nastavio je Ražnatović sa sjajnim borbama i upisao 14. pobedu na isto toliko mečeva u karijeri. On je posle velike borbe uspeo da nokautira Gorana Babića u sedmoj rundi i tako srpskom bokseru koji živi u Švedskoj naneo prvi poraz u devetoj borbi. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Najavljivao je Veljko da mu je ovo možda i najteži meč u karijeri, a to se moglo videti i tokom borbe, gde je bila viđena velika bitka i žestoka razmena udaraca na obe strane. Ipak, u sedmoj rundi za Babića nije bilo spasa kada je tehničkim nokautom predao šampionski pojas Ražnatoviću. 

- Nisam smeo da izgubim pred sinom! Hvala porodici na podršci, mom timu koji me je sjajno spremio za najvažniji meč u karijeri, ali pre svega hvala Gospodu Bogu koji mi je sve ovo omogućio - u dahu je posle meča izjavio novi šampion Srbije u profi boksu.

Uspevao je Veljko Ražnatović nekoliko puta da obori Babića, ali se momak iz Švedske dizao i nastavljao borbu. Posledice prave "tuče" bile su vidljive na oba borca, ali je jedan udarac presudio čitav meč. Sin Svetlane Cece Ražnatović patosirao je rivala, Babić je pokušao da se vrati, ali je sudija procenio da nije u stanju da nastavi borbu. 

Meč je pratila i njegova porodica, u prvim redovima su bili majka Ceca Ražnatović, sestra Anastasija, supruga Bogdana, a ovoga puta na meč je došao i njegov sin Lazar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija