• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

17:55

TRAGEDIJA! POZNATI SPORTISTA UBIO TROJICU SAIGRAČA! Zapucao u punom autobusu, POLICIJSKA POTERA U TOKU!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

TRAGEDIJA! POZNATI SPORTISTA UBIO TROJICU SAIGRAČA! Zapucao u punom autobusu, POLICIJSKA POTERA U TOKU!

Podeli vest

Tragedija u Americi! Trojicu igrača američkog fudbala ubio je saigrač. Užas se dogodio u Šarlotsvilu (država Virdžinija) kada je naoružani muškarac ušao u autobus pun studenata i otvorio vatru.

Od posledica ranjavanja preminuli su Lavel Dejvis junior, Dejvin Čendler i Dešon Peri, dok su dvojica igrača ranjena i nalaze se u bolnici.

Osumnjičeni za to je Krisofer Darnel Džouns junior koji je nekada igrao na Univerzitetu Virdžinija. On je igrao tamo 2018. godine, ali još uvek nisu poznati njegovi motivi.

Foto: Tanjug/AP

Policija je potvrdila da je objavila poternicu za Džounsom i da se tragedija dogodila u parking garaži unvierziteta oko 10.30 uveče.

Užasne vesti potvrdio je predsednik univerziteta Džejms Rajan. "Jedan naš student je osumnjičen za izvršenje ovog krivičnog dela. Dok sve ovo pišem, srce mi je slomljeno. Trojica ljudi su poginula, dvojica su ranjena i nalaze se u bolnici. Radimo sve što je u našoj moći, sarađujemo sa policijom i organima reda kako bismo pronašli Džounsa što pre. Naše misli su sa porodicama studenata", napisao je Rajan na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija