• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Arena Sport

02.12.2022

12:26

OD TRNJA DO ZVEZDA! Najbolji borilački rijaliti projekat na Areni Sport!

Ad Astra per aspera

Ostali sportovi

OD TRNJA DO ZVEZDA! Najbolji borilački rijaliti projekat na Areni Sport!

Podeli vest

U formi televizijskog rijaliti programa suprotstavićemo dve najjače svetske MMA škole današnjice – Brazil i Dagestan!

Renomirani treneri i borci iz ove dve sportske zemlje, uz talentovane borce iz Srbije i regiona, uz pomoć bivših sadašnjih i budućih UFC boraca, kao i velikih imena trofejnih sportova kod nas, uz legendu UFC-a i MMA sporta, Stefana Struva, odmeriće snage u oktagonu na kraju svake epizode.

Tim Brazila predvodi jedan od najboljih stručnjaka parterne borbe u svetu, i jedan od najboljih svetskih MMA menadžera, Marcelo Brigadeiro, dok ekipu Dagestana predvodi šampion Dagestana, kao i svetski kik boks šampion, MMA šampion Rusije, Kamal Magomedov.

Uz gostovanje MMA šampiona dokazanih na svetskoj i evropskoj sceni, Duška Todorovića, Stefana Sekulića, Predraga Bogdanovića, Stefana Negucića, Slobodana Maksimovića, dokazani borci svetske MMA scene, kao i mladi talentovani borci koji učestvuju u projektu imaće priliku da uče od najboljih i treniraju sa njima, na svom putu ka velikim MMA uspesima.

Gostovanje legendi i šampiona koji su obeležili srpsku košarku, Željka Rebrače i Igora Rakočevića, pomoći će borcima da iz prve ruke nauče šta je potrebno za uspeh svetskih razmera, u svakom sportu.

Proslavljeni glumci, trenutno najpopularniji na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni, Miloš Biković i Miloš Petrović Trojpec, biće domaćini kroz najveću borilačku priču koju ste imali priliku da ispratite!

U jedanaest fenomenalnih epizoda, sa našim učesnicima i gostima, imaćete priliku da zavirite iza scene vrhunskog borilačkog kampa, i da sa njima prođete sve što ovakva priprema za borbe nosi - prijateljstvo i zabavu, ali i krv, suze i znoj, na stazi popločanoj teškim radom i odricanjem, u potrazi za uspehom!

Ad Astra per aspera, uskoro na Arena Fight kanalu!

Prva epizoda jedinstvenog rijaliti serijala na programu je 8. decembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija