• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2023

06:34

HOROR SCENE U AMERICI! NFL igrač kolabirao na utakmici, u kritičnom stanju prebačen u bolnicu! (FOTO)

Tanjug/AP Photo

Ostali sportovi

HOROR SCENE U AMERICI! NFL igrač kolabirao na utakmici, u kritičnom stanju prebačen u bolnicu! (FOTO)

Podeli vest

Igrač Bafalo Bilsa Damar Hamlin srušio se na terenu tokom prve četvrtine utakmice između Bilsa i Sinsinatija Bengalsa u ponedeljak uveče i trenutno je u kritičnom stanju

Hamlin se se samo nekoliko trenutaka nakon što je zaustavio igrača Bengalsa, hvatača Ti Higinsa, srušio na zemlju i pao na leđa.

Ekspresno mu je ukazana medicinska pomoć, došla je hitna pomoć na teren, preneo je ESPN.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

- Hamlinu je odmah na terenu pružena medicinska pomoć od strane tima i medicinskog osoblja i lokalnih bolničara. Potom je prevezen u lokalnu bolnicu gde je u primljen kritičnom stanju - saopštio je NFL.

 

 

Hemlinu je srce prestalo da radi, a lekar su pokušali da ga reanimiraju na terenu. Igrači nisu mogli da veruju šta se dešava, hvatali su se za glavu, plakali i molili na terenu za saigrača... Navijači su bili u potpunom šoku.

Posle više od sat, odlučeno je da se utakmica prekine i ne zna se da li će i kada da bude nastavljen.

- Utakmica Sinsinati – Bafalo je prekinuta pošto je Demar Hemlin kolabirao - saoštio je komesar lige Rodžer Gudel

 

Užasne scene poput ove videli smo prošle godine na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Tada je reprezentativac Danske Kristijan Eriksen  kolabirao na terenu. Na sreću, Eriksen se oporavio, i nastavio karijeru, a sada iga za Mančester junajted.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija