• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

08.01.2023

07:00

SLAVNA SRPSKA SPORTISTKINJA NE SKIDA OSMEH S LICA! Milica: Uživam čekajući prinovu

reuters

Ostali sportovi

SLAVNA SRPSKA SPORTISTKINJA NE SKIDA OSMEH S LICA! Milica: Uživam čekajući prinovu

Podeli vest

Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić Đuričić praznike provodi uzbuđena zbog toga što će postati majka. Trudnoća je prelepa vest, baš sam uzbuđena, kaže lepa tekvondistkinja

Uživam u trudnoći tokom praznika, proširenje porodice je za mene i moje najbliže prelepa vest, poručuje u razgovoru za Informer slavna srpska sportistkinja Milica Mandić Đuričić (31).

Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou objavila je krajem decembra na Instagramu da je u petom mesecu trudnoće. Ona se u septembru 2021. godine, nakon zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju i odlaska u penziju, udala za tekvondistu Marka Đuričića.

Foto: HIT dodatak/informer

 

Velika promena

Njihova porodica će uskoro brojati još jednog člana, a sa Milicom smo o tome razgovarali na svečanosti Olimpijskog komiteta iako izbegava da priča o privatnom životu.

- Trudnoća je prelepa vest za mene i moju porodicu. Uživam u tome i sada, tokom praznika, baš sam uzbuđena. Kao i u svačijem životu, i za nas će to biti velika promena, a ja sam spremna za izazove. Uvek ima straha zbog nečega novog, ali je to što nas čeka toliko lepo da mislim da onaj pravi deo života tek dolazi - kaže prelepa Milica.

Čudan osećaj
Kada sam završila karijeru, osećala sam se kao da mi je neko izvukao tlo pod nogama
Milica Mandić

Milici se i pre trudnoće život dosta promenio. Potpredsednica je i predsednica Sportske komisije Olimpijskog komiteta Srbije, a u budućnosti planira da se bavi i novinarstvom. Završila je Arena akademiju sportskog novinarstva, a otkrila nam je kako se odlučila za to da postane deo sedme sile.

- Sve je počelo tako što me je Svetska tekvondo federacija zvala da komentarišem gran-pri takmičenja i svetska prvenstva. Tu mi se javilo da mogu da se bavim novinarstvom, pratim sport koji volim i radim sa tim istim ljudima. Oduvek sam volela sportske medije i zdravo sportsko okruženje. Videćemo sada kako će sve to ići, a ja bih volela da se fokusiram na borilačke sportove. Volim i košarku - kaže Milica, koja često bodri košarkaše Partizana.

Foto: HIT dodatak/informer

 

 

Porodici nadoknađujem sve što sam propustila

Profesionalni sportisti često tokom karijere propuštaju ekskurzije, slavlja i privatna putovanja, a Milica Mandić sada sve to nadoknađuje.
- Otkad sam završila karijeru, dosta sam putovala sa mužem i ljudima koje volim. Sve momente koje sam propuštala prethodnih godina nadoknadila sam. Koliko sam se ja žrtvovala za dobre rezultate, toliko su i oni, i sada im se odužujem - jasna je Milica.

 

Ponosna na uspehe

Ona kaže da je velika razlika u odnosu na život profesionalnog atlete i čoveka koji je prestao da se bavi vrhunskim sportom.

- Ogromna je razlika. Tu je privikavanje da nema više svakodnevne rutine, nema ekstremnog napora i umora iako i dalje treniram... Ponosna sam na sve što sam učinila sa svojim timom prethodnih 20 godina. Sada više svega toga nema, osećala sam se kao da mi je neko izvukao tlo pod nogama, ali radujem se svemu što dolazi - zaključuje Milica.
 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija