• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2023

17:50

Ministar sporta posetio Kruševac

Ministarstvo sporta

Ostali sportovi

Ministar sporta posetio Kruševac

Podeli vest

Ministar Zoran Gajić sa rukovodstvom Kruševca obišao Mićetov stadion, Halu sportova, Stadion jedinstvo i lokaciju za izgradnju nove Hale Kruševac je prvi grad u Srbiji koji je obišao ministar sporta Zoran Gajić

Kruševac je prvi grad u Srbiji koji je obišao ministar sporta Zoran Gajić. On je danas , nakon sastanka sa gradonačelnicom Jasminom Palurović i predstavnicima sportskih saveza grada, obišao najznačajnije sportske objekte – Mičetov stadion, Halu sportova stadion Jedinstvo i ujedno i lokaciju koja je planirana za izgradnju nove Hale.

  -Podsticanjem I razvijanjem sportskih navika zagovara se sdrav žiovot, a vrhunski profesionalni rezultati promovišu državu na najbolji način- istakao je u Kruševcu minister sporta Zoran Gajić.

Foto: Ministarstvo sporta

 Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović je izjavila da je sastanakl sa ministrom sporta bio konstruktivan. Grad Kruševac je polednjih godina mnogo uradio na polju izgradnje infrastrukture, a u saradnji sa resornim ministarstvom, nikle su brojne teretane na otvorenom, tereni, igrališta, tartan staze, a sve u cilju omaseovljenja i rekreativnog bavljenja sportom.  

 Što se tiče izgradnje novog sportskog objekta, Kruiševac će dobiti multifunkcionalnu sportsku halu, kapaciteta 4 do 5 ooo mesta, koji će se, osim za sportske, koristiti  i  za druge zabavno- rekreativne sadržaje.

Tako će se Kruševac,  dobijanjem još jednog impozantnog objekta, svstati u najsadržajnije gradove Srbije, po uspovima i opremljenosti za bavljenje sportom, kako rekreativnim, tako i organizacijom vrhunskih takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17