• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2023

21:10

"ORLOVI" ZNAJU RIVALE! Argentina na Srbiju, a i ove dve reprezentacije ih čekaju u DRUGOM KRUGU!

Starsportphoto

Ostali sportovi

"ORLOVI" ZNAJU RIVALE! Argentina na Srbiju, a i ove dve reprezentacije ih čekaju u DRUGOM KRUGU!

Podeli vest

Rukometaši Nemačke, Egipta, Argentine i Bahreina upisali su trijumfe u prvom terminu trećeg kola Svetskog prvenstva.

U okviru grupe E, u kojoj se takmiči i Srbija, Nemačka je savladala Alžir rezultatom 37:21 i tako obezbedila maksimalan učinak iz tri utakmice.

Nemci će u narednu rundu preneti četiri boda, dok je afrička selekcija završila učešće sa sva tri poraza.

Kasnije će u poslednjem meču ove grupe snage odmeriti Srbija i Katar u borbi za drugo mesto i prenos bodova u narednu fazu.

Foto: Tanjug/AP

U grupi F, koja ukršta sa našom, Argentinci su naneli i treći poraz Severnoj Makedoniji rezultatom 35:26. Tako će "gaučosi" biti jedan od rivala ekipi Tonija Đerone u novoformiranoj grupi. Pored njih, tu će biti i Norveška i Holandija koje će u međusobnom duelu odlučiti koja će dalje sa sve tri pobede.

Sve tri pobede upisali su i Egipćani, što je samo donekle iznenađenje. Posle Hrvatske i Maroka, ubedljivo su savladane i Sjedinjene Američke države rezultatom 35:16.

Ova grupa ukršta se sa Grupom H u kojoj su Danska, Bahrein i Belgija izborili dalje takmičenje.

Standings provided by Sofascore

 

Standings provided by Sofascore

 

Standings provided by Sofascore

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija