• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

21:21

HRVATI OSTAVILI SRBIJU BEZ OLIMPIJSKE VIZE! Cindrić vodio komšije do pobede nad Bahreinom!

Tanjug

Ostali sportovi

HRVATI OSTAVILI SRBIJU BEZ OLIMPIJSKE VIZE! Cindrić vodio komšije do pobede nad Bahreinom!

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Hrvatske obezbedila je plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre 2024 godine, ostavivši selekciju Srbije bez mogućnosti da se preko Šampionata sveta nađe u Parizu

Hrvatska je u poslednjoj utakmici druge faze takmičenja savladala Bahrein rezultatom 43:32 (17:16) i osigurala mesto u prvih 10 timova Svetskog prvenstva.

Hrvati još uvek čeka rasplet u svojoj grupi u borbi za četvrtfinale, a koji će uslediti posle duela Egipta i Danske, ali je osigurala 9. mesto na šampionatu, ispred Slovenije.

Srbija, koja je mogla pobedom nad Holandijom od 13 razlike da preskoči Slovence, ostaće bez učešća, makar kroz mesta koja je nudilo Svetsko prvenstvo, pa će olimpijsku vizu pokušati da pronađe kroz Evropsko prvenstvo.

Bahrein je u prvom poluvremenu održavao nadu Srbije, jer je bio u egalu i rezultat je glasio 17:16. Ipak, Hrvati su u nastavku dodali gas i velikom serijom pobegli protivniku na 28:20.

Foto: Tanjug

 

Već tada je bilo jasno da će trijumfovati u ovom susretu, a do kraja je razlika postala dvocifrena.

Epitet najefikasnijeg igrača susreta podelili su Martinović i Glavaš sa po 11 golova, dok je Luka Cindrić dao osam pogodaka. U poraženom sastavu Al-Sajad i Habib Naser su po šest puta zatresli mrežu.

GRUPA 4

Hrvatska - Bahrein 43:32 (17:16)

SAD - Belgija 24:22 (14:12)

Egipat - Danska (u toku)

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15