• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

13:07 >> 13:38

NE ŽALE NOVAC NA PAPRENO SKUPE SATOVE! ONI SU SLAVNI, USPEŠNI I BOGATI, A EVO KAKAV UKUS IMAJU!  (FOTO)

printscreen/Starsport

Ostali sportovi

NE ŽALE NOVAC NA PAPRENO SKUPE SATOVE! ONI SU SLAVNI, USPEŠNI I BOGATI, A EVO KAKAV UKUS IMAJU! (FOTO)

Podeli vest

Za neke sat je samo spravica koja im koristi da saznaju vreme, neki su istinski zaljubljenici u časovnike, dok je pak za treće to puk prestiž

O ukusima ne treba raspravljati, a mi vam predstavljamo šta neki od naših najslavnijih sportista i sportskih radnika vole da nose na ruci.

Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu, Nikola Jokić, može sebi da priušti bilo koji sat, ma na desetine njih i ima ih zaista mnogo.

On voli da ih menja u zavisnosti od odevne kombinacije, ali neki su mu ipak najdraži. U bogatoj kolekciji srpski as poseduje Rolex GMT-Master II poznatiji pod nadimkom “batgirl”, čija je vrednost "tričavih" 10.550. evra. 

Foto: Printscreen

Nikola Jokić

 

Takođe, nekoliko puta je ljubiteljima satova zapao za oko pravi "lepotan"  iz kolekcije Hublot Big Bang Unico Chronograph u 44mm velikom kućištu od King Gold zlata! Njegova salonska cena je vrtoglavih 45.000€ . Takođe, jedan od satova koji krasi ruku čoveka koji je zaludeo Amerikance je Cartier model iz 2012. godine koji pokreće automatski mehanizam kućne radinosti (Calibre de Cartier Chronograph), koji se po mnogome izdvaja od Jokićevih modernih satova. Bilo kako bilo tržišna cena ovog pomalo "starinskog" izbora koji je oduševio Džokera je 20.000 evra.

Kada smo već kod košarke, kapiten našeg nacionalnog tima Vladimir Lučić je izabrao jedan crno-beli sat! To ne čudi sa obzirom na to da je on bivši as  Partizana, a njegov izbor je pao Rolex Daytona ref. 116500LN sa belim ciferom. Salonska cena ovog primerka je 14.650 evra.

 

Foto: Starsportphoto

Vladimir Lučić

 

Ni trener Partizana Željko Obradović ne žali novac na časovnike, a iako ih poseduje nekoliko vrunskih svetskih brendova, čini se da mu je najdraži  Vacheron Constantin Overseas ref. 49150 u roze zlatu sa braon ciferom, koji poseduje datum i hronograf, a tržišna cena "prava sitinica"  - 38.000 evra!
 

Foto: Printscreen

Željko Obradović

 

Obradovićev kolega iz Crvene Zvezde, Duško Ivanović, nosi model koji je star oko dve decenije! Njegov izbor je pao na vintage Audemars Piguet Royal Oak ref. 4100BA prečnika 36mm.  Cena ovog sata danas je oko 35.000€! 

Foto: Printscreen

Duško Ivanović

Selktor košarkašje reprezenaticje Srbije, Svetislav Pešić obožava njegov Rolex Submariner ref. 16610. Klasik i za mnoge ljubitelje "rolija" što bi današnji mladi rekli, jedan od najlepših Sub-ova! Cena Pešićevog ljubimca na tržištu je 12.500 evra!

Foto: Printscreen

Svetislav Pešić

 

Prvi čovek Evrolige i naš proslavljeni as jugoslovenske košerke Dejan Bodiroga odan je Rolexu. On najviše voli da nosi model Submariner No Date 41mm ref. oznake 124060, čija je cena 8.450 evra!


 

Foto: Printscreen

Dejan Bodiroga

 

 

Sa košarke se selimo na srpski tenis,  Novak Đoković je nedavno dobio  Big Bang Unico Essential Grey 42mm na kožnom kaišu, na finalu svetskog prvenstva u Kataru. Nole je neko ko sigurno nije iskompleksiran, iako takođe sebi može da priušti svaki sat na svetu! Primera radim on je dok je navijao za Srbiju protiv Grčke na ruci nosio Hublot Classic Fusion u crnoj keramici koji košta 7.000 evra, ali treba napomenuti da je ovaj prestižni brend i Noletov sponzor, ali i da se ne zna broj satova koji najbolji teniser sveta ima u svojoj riznici!

Foto: Printscreen

Dejan Bodiroga i Novak Đoković

Zaštitno lice Roleksa je naša prelepa bivša teniserka, Ana Ivanović, koja vrlo često nosi Rolex ref. 126000 u 36mm sa tirkiznom bojom cifera, a njegova tržišna cena je 15.000 evra! Iako Ana u svom sefu ima na desetine prelepih satova, izgleda da joj se ovaj najviše dopada!

Foto: Printscreen

Ana Ivanović

 

Jedan od najskupljih satova kada su naši sportisti u pitanju ima momak koji je pojačao FK Crvenu zvezdu u minulom prelaznom roku,  Uroš Spajić! On nosi fenomenalan Audemars Piguet Royal Oak Offshore full gold ref. 26470OR , koji je jedan je od najtežih satova u svetu, a tržišna cena mu je kao neki stan u Beogradu - 85.000 evra!

Foto: Printscreen

Uroš Spajić


 

I golman našeg nacionalnog tima Vanja Milinković- Savić ima nekoliko prelepih časovnika, ali posebno voli Rolex GMT-Master II ref. 116710 sa dijamantskim bezelom j narukvicom! Prosečna cena ovog sata je oko 35.000 evra!

 

Foto: Printscreen

Vanja Milinković Savić


Kapiten reprezantcije Srbije i Ajaxa, Dušan Tadić posebno voli prestižni brend Patek Philippe,a  konkretno ovaj model je neobjašnjivo skuplji u radnji nego na tržištu. Bilo kako bilo, Piksijev pulen je za ovaj brutalni sat izdvojio oko 40.000 evra!

Foto: Printscreen

Dušan Tadić i Nenad Bjeković


 

Apsolutni pobednik (makar prema nama dostupnim slikama) je predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović koji nosi redak Patek Philippe Nautilus ref. 5990R Travel Time Chronograph. Ovaj sat ima i funkciju datuma na poziciji 12, a u zavisnosti od toga da li je čelični model ili ne, prvi čovek crno-belih za ovaj izvanredni model izdvojio je pravo bogatstvo, jer mu je tržišna vrednost od 150-300.000€!

 

Foto: Printscreen

Ostoja Mijailović

 

Veovali ili ne, reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović najčešće nosi sat od 500 evra (Apple watch), dok njegov Saigrač Luka Jović nosi najskuplji sat u nacionalnom timu! Napadač Fiorentine ima Patek Philippe Aquanatu u roze zlatu, a tržišna cena mu je oko 90.000 evra!

 

Foto: Starsportphoto

 

Napadač Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, opredelio se za nešto skromniji model Roleksa! On najčešće nosi - Rolex Oyster Perpetual 124300, kojem je salonska cena 5.750€.

Foto: Printscreen

Aleksandar Pešić i Mitar Mrkela

 

Bivši trener Crvene Zvezde, Dejan Stanković, u posebnim prilikama nosi A Lange & Sohne, sat napravljen u belom zlatu, koji ima prečnik od 38.5mm i cifer napravljen od srebra, a salonska cena je 36.300€.

Foto: Printscreen

Dejan Radonjić i Dejan Stanković

Dakle, bilo da su prestiž, ljubav ili potreba, časovnici su nešto bez čega se ne može. Mnogi kažu - vreme je novac, a oni koji ga imaju, ne žale da ga potroše upravo na sat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija