• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2023

19:01

HEROJSKI PODVIG VOJVODINE! Lale među OSAM NAJBOLJIH u EHF Kupu!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

HEROJSKI PODVIG VOJVODINE! Lale među OSAM NAJBOLJIH u EHF Kupu!

Podeli vest

Rukometaši Vojvodine poraženi su u Norveškoj u revanš meču osmine finala EHF Kupa od Arendala sa 37:33, ali će zbog ubedljive pobede u Novom Sadu četa Borisa Rojevića u naredno kolo.

Veliki uspeh za srpski rukomet! Iako se radi o trećem po jačini evropskom takmičenju. Rukometaši Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale EHF Kupa uprkos porazu od Arendala u Norveškoj - 37:33. 

Sjajna igra izabranika Borisa Rojevića na prvom meču koji je igran pre sedam dana u Novom Sadu i ubedljiva pobeda od 13 razlike bila je dovoljna Lalama za plasman među osam najboljih. O kakvom uspehu se radi dovoljno govori podatak da je Arendal prošle godine bio vicešampion Norveške! 

Lale su na poluvremenu bile u egalu - 18:18 što je bio znak da slavlje u Novom Sadu može da počne. Norveški vicešampion morao je da odigra perfektno u u nastavku meča što im nije pošlo za rukom iako su pobedili sa četiri razlike. 

Foto: Starsportphoto©

Gregor Ocvirk bio je najraspoloženiji u sastavu Vojvodine, a Boris Rojević večeras nije imao raspoložene golmane budući da ni Arsenić, ni Lučin nisu briljirali. Sa druge strane raspucani su bilI Drago Hantaru i Aksel Strupstad, ali je to bilo dovoljno samo za pirovu pobedu. 

Najefikasniji igrač kod Voše bio je Luka Rogan koji je pogodio šest puta, Gregor Ocvirk dodao je pet, koliko i Boris Pohuski. Kod Andala Hantaru je osam puta pogađao mrežu Lala, Strupstad sedam, a Gjermundes šest. 

Vredi istaći da je Vojvodina u Norveškoj bila lišena pomoći Mohameda Aziza Alija koji je ostao u Novom Sadu kako bi zalečio povedu skočnog zgloba. Rukometaš iz Tunisa zimus je pojačao Lale i biće ogromno pojačanje u nastavku sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija