• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

19:56

SJAJAN UČINAK SRPSKIH KLUBOVA! Pobede Partizana i Novog Beograda u Regionalnoj ligi!

Starsportphoto

Ostali sportovi

SJAJAN UČINAK SRPSKIH KLUBOVA! Pobede Partizana i Novog Beograda u Regionalnoj ligi!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i devetu uzastopnu pobedu u regionalnoj Premijer ligi, pošto su večeras u prvom meču četvrtog ovosezonskog turnira u Dubrovniku savladali Jadran iz Herceg Novog 13:10 (4:1, 3:2, 2:5, 4:2).

Strahinja Rašović bio je najefikasniji igrač u taboru Novobeograđana sa četiri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Dušan Mandić i Miroslav Perković.

U narednom meču, sutra od 18.45 sati, Novi Beograd igra protiv Juga.

Istovremeno, na turniru u Splitu, Partizan je savladao Solaris iz Šibenika 12:8 (2:3, 2:1, 4:2, 4:2). Dušan Trović postigao je četiri, a Luka Gladović tri gola za crno-bele. Partizan sutra od 19 sati igra protiv Mornara.

Foto: Starsportphoto

 

Kasnije večeras, Zvezda u Splitu igra protiv Mornara, Radnički iz Kragujevca protiv Jadrana, a Šabac u Dubrovniku protiv Juga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija