• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2023

14:37

SKANDAL KOJI JE DIGAO BURU U REGIONU! Ivana podigla TRI PRSTA! Pretili joj, ali je OVO glavni razlog NAPUŠTANJA reprezentacije!

INSTAGARAM/SCREENSHOT/RADOVICKAAA5

Ostali sportovi

SKANDAL KOJI JE DIGAO BURU U REGIONU! Ivana podigla TRI PRSTA! Pretili joj, ali je OVO glavni razlog NAPUŠTANJA reprezentacije!

Podeli vest

Odbojkaška reprezentativka BiH Ivana Radović otkriva da je svojevoljno napustila nacionalni tim svoje zemlje.

Odbojkašica Ivana Radović (22) okačila je fotografiju sa tri podignuta prsta i šubarom sa kokardom. Posle svega toga izbačena je iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, a ovu informaciju potvrdio je i generalni sekretar tamošnjeg saveza Adnan Talić u izjavi za "Mondo", dodavši da nije jedini razlog već i da se ona "na prošlom okupljanju nije pojavila, a da tom prilikom nije dostavila dokumentaciju kojom bi opravdala odsustvo".

Ipak, izgleda da je istina negde između, pošto Ivana tvrdi da nije tačno da je odstranjena iz nacionalnog tima, već da je sama odlučila da ode i pre objavljivanja sporne fotografije.

- Odlučila sam definitivno da ne želim da budem deo reprezentacije. Odigrala sam Zlatnu ligu i posle toga nisam mogla da igram kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, jer sam imala povredu ramena. Svi tu to znali i niko nije tražio bilo kakvo opravdanje - rekla je Ivana za "Glas srpske".

Foto: INSTAGARAM/SCREENSHOT/RADOVICKAAA5

Ivana Radović

Isto je pričala i pre nekoliko dana kada je otkrila i šta se sve dešavalo kada se pojavila fotka sa natpisom "Potomak vojvode Đujića". Priznala je da je dobijala pretnje zbog toga.

- Prvi i poslednji put se oglašavam o ovoj temi, ne bih ni sada pričala da nije otišlo predaleko, jer se radi o meni i mojoj porodici koja trip neverovatna linč od strane medija i ljudi. Od kad sam imala 14 godina igrala sam za reprezentaciju, od pionirki do seniorki, prošla sam sve selekcije. Nisam imala nijedan problem, što svi mogu da potvrde. Uvek sam bila na raspolaganju selektoru i trenerima, bez ikakvog interesa. Nikada nisam bila osoba koja širi mržnju, posebno ne na nacionalnoj osnovi. Dobila sam dosta negativnih komentara. I ja i porodica, pisali su najgore moguće stvari, bilo je i pretnji. Ipak, dosta ljudi mi je pružilo podršku, čak i prijatelji druge nacionalnost i zahvalna sam zbog toga - izjavila je Ivana Radović.

Foto: INSTAGARAM/SCREENSHOT/RADOVICKAAA5

sporna fotografija Ivane Radović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija