• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2023

19:58

ODBIJENA ŽALBA!  Da li je Ivana Vuleta pokradena?

printscreen

Ostali sportovi

ODBIJENA ŽALBA! Da li je Ivana Vuleta pokradena?

Podeli vest

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je bronzanu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu, ipak selektor naše reprezentacije Edin Zuko nije bio zadovoljan zbog jedne odluke organizatora.

Pobedila je Britanka Sojers skokom od 7 metara, ali selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković smatra da je skok bio neregularan i da je presutupila.

Zuković je takođe je rekao da je poslednji skok Ivane Vulete bio skraćen i da je srpska atletičarka skočila više od 6.90.

Srbija je uložila zvaničnu žalbu zbog ovih odluka.

Ipak, žalba je  vrlo brzo odbije, tako da će Ivana Vuleta morati da se zadovolji brozanom medaljom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboholik

pre 1 godinu

Dobro je da je britanka uopšte skakala, mogli su samo da proglase pobednika i bez takmičenja, jer oni to tako rade. Po njima je i ukrajina trebala da bude na postolju...debili!

Ko pokraden

pre 1 godinu

Da si skočila 7 metara, ne bi bila "pokradena". Nema opravdanja. Lose skocila i ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija