• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

13:19

SNIMAK POKOJNE ODBOJKAŠICE LEDI KRV U ŽILAMA! Kamere snimile poslednje trenutke (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

SNIMAK POKOJNE ODBOJKAŠICE LEDI KRV U ŽILAMA! Kamere snimile poslednje trenutke (VIDEO)

Podeli vest

Minule noći odbojkašica Julija Ituma izgubila je život u Istanbulu kada je pala kroz prozor hotelske sobe, a sada se pojavio jeziv snimak nesrećne mlade sportiskinje.

Odbojkašica Novare je u hotelu boravila sa timom koji je juče odigrao revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Edžačibasija za koji nastupa i reprezentativka Srbije Tijana Bošković.

Talentovana 18-godišnja italijanska odbojkašica Julija Ituma šetala je usporeno hodnikom, očigledno ne znajući šta da radi.

 

 

Na snimku se vidi devojka koja polako korača do svoje sobe, potom je sela na pod vidno neraspoložena i deluje kao da je plakala. Nakon toga je ušla u sobu, a ubrzo se i desila nesreća.

Telo odbojkašice kojoj se predviđala lepa budućnost pronađeno je u 5.30 ujutru ispred hotela, a njena cimerka je izjavila da je sve vreme spavala, da ništa nije čula i da je probudila policija.

Kako javljaju turski mediji, ona je sebi oduzela život skočivši sa šestrog sprata hotela. Uzroci koji su doveli do tragičnog događaja i dalje nisu poznati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija