• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2023

22:01

NOVO ODLIČJE! Zlato za Mikeca i Arunović na Svetskom kupu u Limi

beta

Ostali sportovi

NOVO ODLIČJE! Zlato za Mikeca i Arunović na Svetskom kupu u Limi

Podeli vest

Srpski strelci Damir Mikec i Zorana Arunović osvojili su zlatnu medalju na Svetskom kupu u Limi u takmičenju miks parova vazdušnim pištoljem.

 Mikec je juče izborio zlato u pojedinačnoj konkurenciji, a Arunovićeva se nije takmičila, jer je dan uoči početka turnira, zbog trovanja hranom, završila u bolnici.

Ipak, uspela je da se oporavi, spremi da izađe na vatrenu liniju i dala ravnopravan doprinos novom uspehu srpskog tima. Miks Arunović/Mikec je ove godine, na svakom takmičenju, osvojio medalju.

Na prvom Svetskom kupu u Kairu stigli su do srebra, a nedavno u Talinu ponovo postali prvaci Evrope.

Medalja u Limi je osma za trofejni tandem u Svetskim kupovima (tri zlata, tri srebra i dve bronze).

- Osećam se kao ptica Feniks. Pre dva dana sam bila u bolnici, nisam učestvovala u pojedinačnom takmičenju, nisam dugo znala ni da li ću biti spremna za miks, a evo sada radujem se zlatu - rekla je Arunovićeva neposredno posle finala.

Mikec je dodao da je Zorana heroj.

- Presrećan sam, osvojio sam dva zlata u dva dana, baš kao i na Evropskom prvenstvu - rekao je Mikec.

U takmičenju miks parova puškom, tim Srbija 1 (Teodora Vukojević/Lazar Kovačević) je zauzeo 15, dok su se na 18. poziciju plasirali Andrea Arsović i Milutin Stefanović. U subotu su na programu pojedinačna takmičenja vazdušnom puškom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija