• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2023

08:59

RADNIČKI DOČEKUJE ZVEZDU! Sve je spremno za okršaj u polufinalu!

Ostali sportovi

RADNIČKI DOČEKUJE ZVEZDU! Sve je spremno za okršaj u polufinalu!

Podeli vest

Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde danas se sastaju od 20 časova u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa Superlige Srbije.

Najbolji strelac Radničkog Aleksa Ukorpina ističe da bi njegovom timu pobeda mnogo značila.

- U poslednje vreme nemamo baš najbolje ishode sa Zvezdom. Jednostavno, rezultati su pratili našu formu, koja je bila najbolja na početku sezone, a potom opadala. Pokušaćemo da se ukomponujemo i prekinemo taj negativni niz sa njima i mislim da je sada pravi trenutak za tako nešto - izjavio je Ukropina.

Dodaje da je protivnik izuzetno kvalitetna i bornena ekipa.

- Imaju individualni kvalitet i dobre šutere, a najveća prednost su im fizička snaga i dva odlična centra, koja su nam zadavala dosta muka. Pokušaćemo da zaustavimo te njihove sidraše i tako olakšamo sebi utakmicu. Moramo igrati ozbiljno, plivački posvećeno, jer je to kvalitet više koji imamo u odnosu na njih i trebalo bi da ga iskoristimo - zaključio je Ukorpina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija