• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2023

13:13

POZNATI SRPSKI SPORTISTA OTKRIO! Predosetio sam smrt oca! Majka me je zvala i vrištala... (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

POZNATI SRPSKI SPORTISTA OTKRIO! Predosetio sam smrt oca! Majka me je zvala i vrištala... (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji kik-bokser na ovim prostorima Nenad Pagonis imao je izuzetno blizak odnos sa ocem, a koliko su bili povezani govori činjenica da se noć pred očevu smrt trgnuo iz sna i predosteio šta će se desiti.

Nenad Pagonis (36) otkrio je detalje iz svog života u podkastu "MMA institut" u kojem je pričao o povezanosti sa ocem koji je preminuo dok je još bio tinejdžer.

Pagonis kaže da je bio nerazdvojan sa tatom i da je mnogo patio posle njegove smrti.

- Ćale mi je preminuo dva meseca pred Svetsko prvenstvo. Iznenada... Imao je problema sa alkoholom, ali je najbolji čovek kojeg sam znao. Posle inflacije ostao je bez posla. Bio je šmekerčina, ali je imao problem sa alkoholom. Kada sam pobedio Dražu to je dobilo novi smisao za njega i prestao je da pije i svaki trening je pratio. Ja sam mu bio sve. Bili smo prijatelji, spavali smo zajedno, spavali smo do 15. godine. Probudi me, ja kod njega dođem... I samo odjednom smrt - rekao je Pagonis.

- Živeli smo u Rakovcu i ja sam iznajmio jedan sobičak, stan u Novom Sadu. Bila je nedelja. I zove me tata na nedeljni ručak, jedno 15 puta me zvao tog dana i ja se nešto zadržao na Štrandu sa drugarima. Zvao me je opet i ja kažem da me zadržalo društvo i da sigurno dolazim sutradan, da ne brine. U dva ujutru sam se trgnuo i pomislio na njega. Uzeo sam telefon tad i vidim da me je mama zvala. I legnem da spavam i opet u pola šest me zove. Plače, vrišti, kaže da je umro tata. Imao sam samo 19 godina - prisetio se srpski kik-bokser, koji je jednom prilikom ispričao i borbu za zdravlje ćerke, koja je rođena mrtva, ali i svoju borbu sa anksioznošću zbog čega je u jednom periodu imao samoubilačke misli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija