• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.05.2023

15:01

PRVI PUT OD TRAGEDIJE OGLASIO SE KOBILJSKI! Njegova poruka slama srca

Zoran Sinko

Ostali sportovi

PRVI PUT OD TRAGEDIJE OGLASIO SE KOBILJSKI! Njegova poruka slama srca

Podeli vest

Otac tragično nastradale devojčice Eme K., poznati odbojkaški trener Dragan Kobiljski, obratio se javnosti se prvi put nakon što je njegova ćerka stradala u užasnoj tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"

U nesreći koja se desila prošle srede, učenik sedmog razreda K. K. došao je ujutru naoružan u školu "Vladislav Ribnikar" i ubio čuvara i osmoro đaka, među kojima je bila i malena Ema K. (14). Na njenom opelu Vladika Ilarion otkrio je da se devojčica hrabro isprečila između K. K. i druge dece, i pitala ga zbog čega to radi. Život je izgubila, ali je nekoj drugoj deci dala vremena da pobegnu i izbegnu tragediju. 

Foto: Zoran Sinko

Dragan Kobiljski

Njen otac je ipak zamolio da se o njoj ne priča ništa više nego o drugoj deci.

"Poštovani, cenimo Vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvešćenja ljudima i društvu da se vrate pravim vrednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi koji samo žele da tihuju svoju bol. Nama ne prija, niti se slažemo sa pominjanjem našeg deteta više u odnosu na ostalu tragično stradalu i teško povređenu decu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalošćenim porodicama" napisao je Kobiljski na Fejsbuku.

Pre nekoliko dana oglasila se i devojčicina majka Nina Borović Kobiljski.

"Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli"- napisala je nedavno majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija