• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

21:56

TRNAVAC SPUSTIO RAMPU U ŠAPCU! Partizan ide PO TITULU!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

TRNAVAC SPUSTIO RAMPU U ŠAPCU! Partizan ide PO TITULU!

Podeli vest

Rukometaši Partizana plasirali su se u finale ARKUS lige pošto su u drugom meču protiv Metaloplastike slavili sa 27:26 u Šapcu.

Vojvodina je uspela da izbori finale i mirno čekala današnji cuel Metaloplastike i Partizana. Nadali su se u Novom Sadu da će Šapčani uspeti da produže polufinalnu seriju kako bi dobili još koji dan odmora, ali od toga nema ništa. Izabranici Darija Krželja režirali su još jedan podvig ove sezone pošto su u kultnoj dvorani "Zorka" savladali Plave sa 27:26 (13:12). 

Ušla je Metaloplastika sa visokim ambicijama u novu sezonu, ali kako je vreme odmicalo ekipa Vladana Matića igrala je sve slabije. Na sve se nadovezao odlazak Mohameda Aziza u Vojvodinu tokom jenuara nakon čega je velikan iz Šapca ostao bez udarne igle... Ispstavilo se da dolazak tek oporavljenog Milana Jovanovića nije bio dovoljan. 

Mogao je bivši reprezentativac Srbije da bude heroj Metaloplastike pošto je na pet sekundi do kraja sa desetak metara odapeo loptu ka golu Partizana, ali se Andrej Trnavac iskupio za slab dvomeč protiv Šapčana i zaustavio njegov udarac za veliko slavlje crno-belih! 

Foto: Starsportphoto©

Tokom celog meča vodila se izjednačena, bespoštedna borba. Nijedan tim nije imao više od tri gola prednosti. Metaloplastika je deset minuta pre kraja uspela da preokrene rezultat, delovalo je da će Matićeva četa u tim momentima i prelomiti utakmicu, ali je Dario Krželj odgovorio tajm-autom, sasekao momentum Šapčana i odveo Partizan u veliko finale. 

Najefikasniji akter bio je Uroš Kojadinović sa osam golova, Stefan Petrić pogodio je sedam puta, a Nemanja Jović šest. Sa druge strane, Vojislav Brajović odigrao je još jednu sjajnu utakmicu sa osam pogodaka, dok je Marko Srdanović bio precizan pet puta. 

Nema sumnje da nas očekuje paklena finalna serija u ARKUS ligi. Vojvodina jeste izraziti favorit, ali se pošteno mučila protiv Dinama u polufinalu. Na sve to nadovezale su se i povrede Miloša Grozdanića, Luke Arsenića i Milana Milića koji je juče u Pančevu polomio ruku i za njega je sezona završena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija