• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2023

18:26

PENDREKOM IZUDARAO REPREZENTATIVCA, PA DOBIO KAZNU! Policajac SUSPENDOVAN nakon velikog SKANDALA na derbiju (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

PENDREKOM IZUDARAO REPREZENTATIVCA, PA DOBIO KAZNU! Policajac SUSPENDOVAN nakon velikog SKANDALA na derbiju (VIDEO)

Podeli vest

Policajac koji je pendrekom udarao reprezentativca Severne Makedonije Filipa Taleskog suspendovan je do kraja istrage.

Veliki skandal obeležio je derbi rukometnog prvenstva u Severnoj Makedoniji između Vardara i Eurofarm Pelistera. Tokom meča došlo je do velike tuče navijača, potom i igrača zbog čega je na teren morala da uleti i policija, a deblji kraj izvukao je reprezentativac i levi bek Vardara - Filip Taleski. 

Makedonskog bombardera je jedan od policajaca udarao pendrekom po glavi, a nakon višednevne istrage odlučeno je da policajac zbog prekomerne upotrebe sile bude suspendovan dok ne bude doneta konačna odluka! 

FIlip Taleski ima 27 godina i vratio se u Vardar 2020. godine nakon tri sezone u kojima je igrao u Nemačkoj. Vadar je uspeo da savlada Pelister sa 26:25, ali je čitava utakmica pala u drugi plan zbog velikog skandala. 

Iako je Vardar slavio titula će verovatno u Bitolj budući da dva kola pre kraja šampionata Eurofarm ima tri boda više. Što se Taleskog tiče, on će sezonu završiti u Skoplju, a potom se seli u redove Benfike dok bi njega u crveno-crnom dresu trebao da zameni srpski reprezentativac Stefan Petrić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte
Društvo

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte

LekariI Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije postigli su izuzetan uspeh. Sa kolegama iz Francuske i Holandije obavili su kliničko istraživanje neinvazivnog ultrazvučnog tretmana stenoze aortnog zaliska, a njihovi rezultati objavljeni su u Lancet, najznačajnijem medicinskom časopisu u svetu koji postoji 200 godina.

08.05.2024

09:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija