• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

18:39

ISTORIJSKI USPEH! Vaterpolisti Novog Beograda nakon trilera u finalu Lige šampiona

Starsportphoto

Ostali sportovi

ISTORIJSKI USPEH! Vaterpolisti Novog Beograda nakon trilera u finalu Lige šampiona

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su nakon drame i peteraca savladali Barselonetu sa ukupnih 12:10!

Nakon regularnog dela meča rezultat je bio 8:8 (1:1, 2:4, 4:1, 1:2), a nakon peteraca beogradska ekipa je bila uspešnija i slavila sa 4:2. Za titulu prvaka Evrope boriće se protiv boljeg iz večerašnjeg susreta Vuljagmeni - Pro Reko.

Golove na krajnje uzbudljivom današnjem meču za Novi Beograd postizali su Duško Pijetlović dva puta, Strahinja Rašović, Alvaro Granados, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Angelos Vlahopulos i Dimitrios Skumpakis. Sa druge strane, za Barselonetu su pogađali Alberto Munariz tri puta, Felipe Perone i Mark Larumbe po dvaput i Dušan Matković jednom.

Foto: Starsportphoto

 

Meč je bio pun preokreta i uzbuđenja, a konačnih 8:8 bilo je na tri minuta pre isteka regularnog dela meča. Na petercima bolje su se snašli vaterpolisti srpske ekipe. U prvoj seriji Perone i Drašović su pogodili, a na startu druge serije Munariz je pogodio prečku, a Granados gol. U trećoj golove su dali Larumbe i Rašović, dok je Pavilard promašio za Barselonetu na startu četvrte. Veliko slavlje Novobeograđanima doneo je Vlahopulos pogotkom za konačnu pobedu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija