• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

14:57

NASTAVLJEN LOŠ NIZ! Odbojkašice zabeležile treći poraz

Starsportphoto

Ostali sportovi

NASTAVLJEN LOŠ NIZ! Odbojkašice zabeležile treći poraz

Podeli vest

Odbojkašice Srbije nastavile su loš niz u Ligi Nacija koje se odigrava u Antaliji, zabeleživši treći uzastopni poraz. Ovoga puta bolja je bila selekcija Poljske 3:0 (25:18, 25:22, 30:28).

Nakon poraza od Sjedinjenih Američkih Država i domaće Turske naše odbojkašice poražene su i od izabranica Stefana Lavarinija. 

Foto: ossrb.org

Devojke u punom sastavu

Poljakinje su bile bolje u svim segmentima igre ( i tako zadržale maksimalan učinak i vodeće mesto u grupi.

Ruku na srce, Srbija je značajno oslabljena neigranjem Tijane Bošković, Maje Ognjenović i Jovane Stevanović, ali se niko nije nadao učinku od 0-3.

Pokušavao je Gvideti tokom celog meča da pronađe najraspoloženiju postavu, koristio je 11 igračica , ali Srbija nikako nije mogla da dođe do jednog osvojenog seta. Poljska je bila znatno bolja u napadu, a razliku je definitivno napravila zahvaljujući sjajnom bloku. Iz tog elementa protivnice su osvojile 16 poena, a naše devojke samo tri.

Poslednju šansu za trijumf odbojkašice Srbije imaće u nedelju od 16 časova protiv selekcije Kanade.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 10 meseci

Srpske odbojkašice nisu imali rešenja na blok Poljakina,a istovremeno u našem timu nije bilo nijednog pravog bloka na smeceve poljskih igračica

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija