• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

07.06.2023

10:21

SKANDAL U SRPSKOM RUKOMETU! Čuvena reprezentativka oplela po Savezu, umešala se i poznata pevačica! Ne mrsite m*da!

printscreen

Ostali sportovi

SKANDAL U SRPSKOM RUKOMETU! Čuvena reprezentativka oplela po Savezu, umešala se i poznata pevačica! Ne mrsite m*da!

Podeli vest

Srpski rukomet trese novi skandal! Bivša reprezentativka Srbije, koja je našoj zemlji donela brojne uspehe, oplela je po Rukometnom savezu Srbije.

Naime, popularna Cvija i još jedna nekadašnja reprezentativka Andrea Lekić brane boje mađarskog Ferencvaroša.

Foto: EPA

Reagovala na nepravdu: Dragana Cvijić

Proteklog vikenda predstavljale su svoj klub, ali i našu zemlju, na fajnal-foru Lige šampiona. Zauzele su drugo mesto porazom u finalu od danskog Vajeprsa iz Kristijansanda sa 28:24.

Finale je na programu bilo u nedelju, a dan kasnije na svom Instagram profilu Savez je objavio da je naša nekadašnja rukometašica Tanja Medved bila delegat na tom istom fajnal-foru.

Objavili su njenu fotografiju, kao i cele ekipe Ferencvaroša sa navijačima, ali Andreu Lekić i Draganu Cvijić nisu nigde pomenuli, iako je praksa da uvek zabeleže uspeh naših rukometaša i rukometašica na društvenim mrežama.

To je zasmetalo Dragani Cvijić koja se oglasila u komentaru i sa pravom naglasila da su igrači bitniji od delegata na mečevima.

Foto: Instagram/printscreen

Žestok sukob rukometašice, bivše rukometašice i pevačice

"Ne znam da li ste obavešteni, igrači igraju, delagati su samo deo utakmice. Pa ako već ne smete da napišete naša imena, nemojte ni sliku da stavljate, bar trunku postovanja moliću. Ja sam svakako Srpkinja i bez vas", poručila je Cvijićeva.

Prozvanom se našla Tanja Medved i odgovorila joj.

"Draga Cvijo. Nema potrebe za ovakvim istupom i ponajmanje ovakvim tonom, uzimajući baš mene u kontekst svog revolta. Ja sam ponosna da naš sport i Evropska federacija imaju mesta na terenu i za nas bivše igračice. Ja sam tamo predstavljala i sebe i svoju zemlju i svakako i Rukometni savez Srbije, moju kuću rukometa. Izborila se za to sama svojim radom i integritetom. Za mnoge sam i dalje bivša rukometašica i reprezentativka koju još uvek pamte i izuzetno vrednuju i kao igrača i sada u ulozi SAMO delegata. Sigurna sam da nisi želela da degradiraš ulogu delagata na utakmicama i mene kao tvoju bivšu saigračicu. Izuzetno mi je žao što nisi deo reprezentacije, jer mnogo bolje znam od tebe šta znači biti reprezentativac, ali to je tema kojoj nije mesto ovde. Ono što želim da istaknem je da je Savez sa ponosom objavio vest na sajtu koju si preskočila", poručila je Tanja.

Vest na sajtu postoji, i Dragana i Andrea, koje su našoj zemlji donele srebro na Svetskom prvemstvu 2013- jesu pomenute, ali bez slike.

Foto: EPA

Pet golova u finalu, najviše u svom timu: Andrea pred 20.000 navijača u Budimpešti

U raspravu se potom uključila poznata srpska pop pevačica Tijana Bogićević, koja je svoje drugarice Andreu i Draganu gledala uživo u Budimpešti.

"Sa ponosom su napisali da Andrea i Cvija igraju ispod slike sa brojem posetilaca u hali. Tanja, sa dužnim poštovanjem - ne mrsite m*da. Sportski pozdrav", poručila je Tijana Tanji, a odmah je stigao i odgovor:

"Vest koju sam podelila nije slika koju pominjete. Moj komentar se odnosi na ono gde se ja pominjem i gde je moja slika i kontekst u koji me je Cvija stavila. Stoga komentar koji ostavljate ovde, treba tamo da ostavite i onda slobodno tamo, bez mene, mrsite ono što smatrate da ja treba da radim".

Dragani je potom poručila da je mogla revolt da iskaže bez da nju pominje, a Cvijićeva je potom, bar za sada, zaršila raspravu.

"Napisala sam šta sam napisala i tačno to sam i mislila. Tebi Tanja svaka čast na uspesima i ličnom integritetu, ali ti nisi tema."

Andrea i Dragana oprostile su se od reprezentacije 2021, što je u oktobru te godine otkrio selektor Uroš Bregar.

Pozadina sukoba ili netrepeljivosti Saveza sa njima za sada nije poznat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17