• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2023

23:34

GOLA DOŠLA NA MERENJE! Svetska šampionka bez brusa ŠOKIRALA ceo svet: SVE JE POKAZALA! (VIDEO)

printscreen Twitter

Ostali sportovi

GOLA DOŠLA NA MERENJE! Svetska šampionka bez brusa ŠOKIRALA ceo svet: SVE JE POKAZALA! (VIDEO)

Podeli vest

Svetska šampionka Međunarodne bokserske federacije u superbantam kategoriji Černeka Džonson je genijalnim trikom pre novog meča sebi podigla popularnost i sigurno je čeka odlična zarada.

Džonson je pre borbe privukla veliku pažnju tokom merenja kada se se bez grudnjaka ili topa, već samo s belom bojom na telu.

Poznata i kao "Sugar Neekz" iznenadila je sve kada je stala na vagu. Oslikavanje tela simuliralo je beli top koji je takođe uključivao logo platforme za odrasle Onlyfans.

Jasno je da je ova bokserka za ovakvu vrstu reklame zaradila ogroman novac.

Ova 28-godišnjakinja rođena na Novom Zelandu, izgubila je samo jednu od 16 borbi koje je vodila od 2016. godine.

Džonson je na društvenim mrežama objavila i video s prijateljicom i bokserkom Elle Bruk. One planiraju da sarađuju objavljujući zajednički sadržaj na OnlyFansu.

Više od 100 sportista iz borilačkih veština pridružilo se OnlyFansu prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija