• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2023

16:26

VOJVODINA STVARA MOĆAN TIM: Srpski šampion predstavio BOMBASTIČNA POJAČANJA! (FOTO)

EPAIMAGES

Ostali sportovi

VOJVODINA STVARA MOĆAN TIM: Srpski šampion predstavio BOMBASTIČNA POJAČANJA! (FOTO)

Podeli vest

Vojvodina predstavila dva kapitalna pojačanja za narednu sezonu.

Već deceniju Vojvodina suvereno vlada srpskim rukometom, a po svoj prilici šampionske ambicije Lala neće se uskoro promeniti. Novosađani su prethodnu sezonu završili sa tripl krunom pošto su osvojili ARKUS ligu, Kup Srbije i EHF Kup. Sve to nateralo je čelnike kluba iz Slane bare na ozbiljna ulaganja za narednu sezonu i prva pojačanja već danas su predstavljena u Srpskoj Atini. 

Dres Vojvodine zadužili su srpski reprezentativac Vukašin Vorkapić i povremeni reprezentativac Mađarske Stefan Sunajko! Pre njih, u Novi Sad stigli su golman Partizana Andrej Trnavac i desni bek Milan Golubović koji stiže iz pančevačkog Dinama. 

Vorkapić se u srpski rukomet vraća nakon dve sezone provedene u Francuskoj, konkretno u Ivriju. Radi se o momku koji je profesionalnu karijeru započeo u Metaloplastici, tada se po prvi put našao u nacionalnom timu koji je predvodio Nenad Peruničić, a kasnije je bio redovan i kod selektora Tonija Đerone. 

 

 

Sa druge strane - Stefan Sunajko rođen je u Bezdanu, a prve rukometne korake napravio je u Crvenki. Kao jedan od najtalentovanijih rukometaša u svojoj generaciji vrlo mlad otišao je u Pik Seged gde je nastavio sa napretkom i dobio poziv tamošnjeg Saveza. Sunajko se opredelio za dres Mađarske i nosio je dres našeg severnog suseda na nekoliko velikih takmičenja pre nego što se prošle sezone vratio u pančevački Dinamo. 

Početak sezone nije obećavao, ali je Sunajko tokom proleća potpuno "eksplodirao" i bio najbolji igrač Pančevaca u finišu sezone. Zbog toga, Vojvodina je rešila da ga dovede kao zamenu za Miloša Grozdanića čiji je ugovor istekao po završetku sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija