• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2023

08:42

Amerika zavijena u crno! Poginuo slavni sportista

ap photo

Ostali sportovi

Amerika zavijena u crno! Poginuo slavni sportista

Podeli vest

Tragične vesti stižu iz Amerike. Bivši NFL kvoterbek Rajan Malet poginuo je na Floridi.

Američki mediji prenose da su ga struje odvukle od obale, nije uspeo da se vrati, pa se utopio. Spasioci su izvukli iz vode njegovo beživotno telo, a pokušaji reanimacije nisu uspeli. 

Obližnja bolnica mogla je samo da konstatuje smrt poznatog sportiste. Tragedija se desila u mestu Destin na Floridi.

 

Kancelarija šerifa u okrugu Okalosa oglasila i  otkrila da su struje odnele Maleta daleko od obale, on se nasukao na peščani sprud i utopio se pre nego što su stigle spasilačke jedinice. Rajan nije bio jedini kupač koji je imao problem sa strujama, ali za sada nije poznato da li ima još žrtava. Ubrzo je izdato upozorenje od strane meteorološke agencije o opasnosti koja je prisutna.

Foto: ap photo

Bivši NFL kvoterbek Rajan Malet poginuo je na Floridi

 

Rajan Malet šest godina je bio kvorterbek u NFL-u. Natupao je za koledž Arkanzas, Nju Ingland Petriotse, Hjuston Teksanse i Baltimor Rejvense. Bio je uglavnom dugi izbor na svojoj poziciji u pomenutim timovima, najbolja sezona u karijeri mu je 2015, dok je 2019. priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija