• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2023

22:22

Đorđe Teodorović: Već sutra se igra za medalju i istoriju, odgovornost je velika

RSS

Ostali sportovi

Đorđe Teodorović: Već sutra se igra za medalju i istoriju, odgovornost je velika

Podeli vest

Selektor muške rukometne juniorske reprezentacije Srbije Đorđe Teodorović rekao je posle današnjeg poraza od Nemačke (30:40) u polufinalu Svetskog prvenstva da je najvažnije da ekipa bude svesna odgovornosti koja je čeka u istorijskom meču za medalju protiv Islanda

Selektor veruje da se prvenstvo može završiti medaljom iako je vremena za oporavak od ovako teškog duela malo.

- Ne možemo da budemo zadovoljni nikako! Mnogo težak meč i kad se izgubi deset razlike, nema tu zadovoljstva. Ovakve utakmice moraju odmah da se izbrišu iz glave jer sutra se igra za medalju. Mi nijednu medalju kao Srbija nemamo sa Svetskog prvenstva tako da je odgovornost velika. Mirne glave treba videti šta smo to mogli bolji - rekao je Teodorović.

Dodao je da je malo igrača danas odigralo dobro, što, kako je naveo, nije karakteristika ove ekipe.

- To mnogo govori o protivniku, snazi podrške koju imaju, a što je očigledno još uvek krupan zalogaj za naš rukomet. Treba doći na ovaj nivo u što kraćem periodu za šta verujem da imamo potencijal. Jednom moramo Island da pobedimo i nema boljeg trenutka! Posle ovakve škole idemo da pokažemo šta smo naučili iz ovog susreta - zaključio je selektor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija