• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2023

13:10

Održano G-drive otvoreno nacionalno wakeboard takmičenje

Privatna arhiva

Ostali sportovi

Održano G-drive otvoreno nacionalno wakeboard takmičenje

Podeli vest

G-Drive otvoreno nacionalno wakeboard takmičenje održano je juče na Adi Ciganliji u Beogradu.

Ovogodišnje takmičenje inspirisano je čistom energijom i osećajem superiornosti tokom vožnje. Ljubitelji sportova na vodi imali su priliku da dožive #takomocno G-Drive iskustvo kroz vožnje u četiri kategorije: Boys, Open ladies, Master men i Open men.


Svi koji su se prijavili za takmičenje imali su priliku da učestvuju bez obzira na prethodno iskustvo, dok su najbolji osvojili vredne nagrade. 


U kategoriji Boys nagrade su osvojili: Prvo mesto Andrija Petkovski, osvojio je Balance board, Drugo mesto Nikola Ćetković, osvojio je G-Drive sportski set, dok je treće mesto zauzela Nika Vuković i ona je osvojila G-Drive set PL proizvoda.
 

Foto: Privatna arhiva

 

U kategoriji Open ladies nagrade su osvojile: Prvo mesto Dara Jimenez koja je osvojila Balance board, Drugo mesto Nina Vuković, osvojila je G-Drive sportski set, dok je treće mesto zauzela Milica Velimirović i ona je osvojila G-Drive set PL proizvoda.


U kategoriji Master men nagrade su osvojili: Prvo mesto Bratislav Blagojević, osvojio je 300 litara G-Drive goriva, Drugo mesto Rade Krndija, osvojio je 150 litara G-Drive goriva, dok je treće mesto Boban Vuković koji je osvojio 50 litara G-Drive goriva.


U kategoriji Open men nagrade su osvojili: Prvo mesto Luka Bošković, osvojio je AQUASKI sezonsku kartu, Drugo mesto Ivan Petkovski, osvojio je 200 litara G-Drive goriva, dok je treće mesto Lazar Palačković osvojio je 100 litara G-Drive goriva.
 

Foto: Privatna arhiva

 

Wakeboard je „mlađi brat" skijanja na vodi. U Beogradu je ova disciplina počela da se razvija od 2002. godine, kada je izgrađen kompleks sa žičarom koji se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije. Od početka maja do kraja septembra svake godine više hiljada početnika nauči da skija na vodi uz pomoć skija ili wakeboard-a. 


Organizator ovogodišnjeg takmičenja na Adi Ciganliji bio je Aqua Ski centar, a sponzor G-Drive, brend premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija