• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2023

09:30

Ivani Vuleti upali u sobu u 5 sati ujutru! (FOTO)

EPA

Ostali sportovi

Ivani Vuleti upali u sobu u 5 sati ujutru! (FOTO)

Podeli vest

Ivana Vuleta, najbolja srpska atletičarka, imala je iznenadnu posetu u pet satu ujutru!

Ivana Vuleta je stalno pod lupom Svetske antidoping agencije. Sad su je iznenadili čak u pet sati ujutru.

Bio je to čak peti put tokom meseca dana da kontrolišu našu šampionku. Očigledno je da je veliki fokus na njoj kao jednoj od najboljih na svetu. Ivana je na Instagramu otkrila da su u ranu zoru  došli kod nje kako bi uzeli uzorke za analizu.

 

 

 

Foto: Instagram/Ivana Vuleta

Antidoping kontrola posetila Ivanu Viletu

Ivana je poslala i moćnu poruku svima.

"Zaštitite vaše telo, najvredniju imovinu. Snažan um - snažno telo", poručila je Ivana Vuleta.

Naša najbolja atletičarka zalaže za fer-plej i sport bez dopinga, pa je na Instagram nalogu, postavila fotografiju kako izgleda kad vam "bane" antidoping kontrola, ali i ostavila poruku "čist sport". 

- Ja se borim za ravnopravnost i fer takmičenja. Svesna svojih mogućnosti ali i bolesno velike ambicije da svakodnevno prevazilazim spostvene mogućnosti i budem najbolja na svetu, postoji ipak nesto što je iznad svih rezultata i medalja. To je samopoštovanje. Čist obraz pred samim sobom. To nema cenu idokle god sam u sportu, moje prvo dobro jutro sa osmehom biće upućeno doping kontrolorima - rekla je Ivana pre nekoliko meseci.

Iako kontrole znaju da budu usred noći ili kao sada u pet ujutru, čak i nekoliko puta mesečno, ne padaju joj teško, jer je za ravnopravnost i fer takmičenja. 

 

Foto: printscreen

 

 

Ivana je izborila učešće na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine Naša atletičarka osvojila je treće mesto na mitingu Dijamantske lige u Monaku, a samim tim i mesto u Parizu naredne godine. 

Inače, pre nedelju se dana povukla sa takmičenja na Dijamantskoj ligi u Londonu. Nikakva povreda nije omela Ivanu i primorala je da se povuče iz takmičenja, već je to uradila iz predostrožnosti zbog loših uslova.

Sve je u redu. Skakalo se na podijumu, a pesak je bio veoma mekan. Bili su veoma loši uslovi za devojke, a Ivana je odlučila da više ne skače iz predostrožnosti, da se eventualno ne povredi - rekao je  trener Goran Obradović.

Pored Ivane Vulete učešće na Olimpijskim igrama izborili su još: atletičarka Milica Gardašević, Zorana Arunović i Damir Mikec u streljaštvu, bokseri Natalija Šadrina i Vakdi Abasov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija