• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

08:36

Oglasila se bivša žena Hrvata koji je pretukao suprugu: Da prestane linč

EPAIMAGES

Ostali sportovi

Oglasila se bivša žena Hrvata koji je pretukao suprugu: Da prestane linč

Podeli vest

Nekadašnji hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić pretukao je suprugu Klaru, koja je progovorila o torturi koju trpi godinama, jer strahuje za vlastiti život, a oglasila je i prva supruga bivšeg hrvatskog rukometaša.

Klara je ispričala da Denis ima u kući četiri zolje, automatske puške, bombe, kalašnjikove, a potom je javnosti dostavila snimak od desetak  minuta na kojem se čuje kako pokušava da se odbrani od Buntića, koji je prebija pred bebom starom svega nekoliko meseci! 

Buntić pušten je na slobodu u Ljubuškom nakon što je uhapšen zbog nasilja u porodici, a njegova supruga Klara priznaje da strahuje za životTakve situacije nisu mu se dešavale ranije, tvrdi Ana, prva supruga bivšeg hrvatskog rukometaša.

Ovo je moja prva i poslednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti deo ove priče, nažalost aktuelne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloletne dece - rekla je Ana.

Foto: Instagram

 

 

Ona je sa Buntižem provela 17 godina, imaju ćerku i sina.

- Naša bračna zajednica je okončana u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo ćerku i sina koji su još maloletni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumnom Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše dece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna da komentarišem. Deca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i poslednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno da naglasim da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maloletne dece, biti primorana reagovati sudskim putem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija