• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

13:49

Katastrofa! Japanci demolirali Srbiju, vise Olimpijske igre!

EPAIMAGES

Ostali sportovi

Katastrofa! Japanci demolirali Srbiju, vise Olimpijske igre!

Podeli vest

Odbojkaši Srbije poraženi su u petom meču Svetskog prvenstva od selekcije Japana rezultatom 3:0, po setovima (25:17, 25:14, ).

Ovaj turnir je kvalifikacioni za Olimpijske igre koje će biti održane u Parizu 2024. godine, pa je samim tim meč imao ogroman značaj za naše odbojkaše.

Samo u prvom poluvremenu su naši momci bili konkurentan rival i to do rezultata 13:11, ali su Japanci dali gas, uhvatili ritam i krenuli da igraju fenomenalno!

Glavobolju su nam zadavali Takahaši, Išikava i Nišida, koji su bili najbolji igrači domaćeg sastava,  postigavši dvocifren broj poena, svaki od njih.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Reprezentativci Srbije su imali šansu u trećem setu da se povrate, ali su se brutalnom igrom Japanci vratili, izjednačili na 19:19 i posle toga je bilo vrlo teško povratiti se i okrenuti meč u svoju korist.

Naša selekcija igra sutra ujutru protiv SAD (09:00), a dan kasnije protiv Slovenije u istom terminu. Srbija sada ima skor od tri pobede i dva poraza, što nam mnogo otežava posao, jer moramo da stižemo Amerikance i Slovence, koji pre svega moraju da izgube, da bi mi imali bilo kakvu šansu za Olimpijske igre. Obe ekipe će osim sa Srbijom odmeriti snage još sa Japanom.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija