• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

06:40

Šmekerski! Ovaj navijač je ispao neviđena faca! Častio pola tribine pivom, a ceh je ozbiljan! (VIDEO)

printscreen Twitter, CrossingBroad

Ostali sportovi

Šmekerski! Ovaj navijač je ispao neviđena faca! Častio pola tribine pivom, a ceh je ozbiljan! (VIDEO)

Podeli vest

Navijač bejzbol ekipe Filadelfija Filisa ispao je neviđena faca pošto je pivom častio kompletan sektor na tribini tokom doigravanja protiv Majami Marlinsa.

Poznato je i koliko je potrošio. Račun je iznosio 4.500 dolara i mora se priznati da je ispao "džek".

Prava je retkost, pogotovo u Sjedinjenim Američkim Državama, videti da je neko spreman da počasti društvo. Račune uglavnom plaća svako za sebe.

Ovaj navijač očigledno ima kintu. Njemu 4.500 dolara ne znači previše i nakon ovog poteza je stekao brojne simpatije i to ne samo navijača Filisa, već i drugih.

Dosta je onih koji se nadaju da će ovaj momak doći i na naredne utakmice i da će se biti još poneka besplatna tura za svu ekipu na tribinama.

Navijači Filadelfije zadovoljni su otišli kući posle utakmice protiv Marlinsa. Njihov tim je pobedio 7:1.

Ipak, ovaj navijač je bacio u senku taj trijumf, bar kod određenog dela fanova koji su sedeli u njegovom sektoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija