• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2023

20:42

Sve je spremno za spektakl! Održana konferencija pred FNC priredbu u Beogradu!

FNC

Ostali sportovi

Sve je spremno za spektakl! Održana konferencija pred FNC priredbu u Beogradu!

Podeli vest

U subotu, 4. novembra održaće se najveća regionalna MMA priredba FNC 13 u hali "Aleksandar Nikolić", a povodom toga je danas održana pres konferencija.

"Mejn ivent" večer biće borba za šampionski pojas velter kategorije do 77 kilograma između Nikole Joksovića i Sava "Hitmena" Lazića. Ipak, najveću pažnju javnosti privukao je "ko-mejn ivent" i meč velikih rivala Vasa "Psiha" Bakočevića i Franciska Barija "Kroate".

Ovo će biti i revanš meč dvojice pomenutih boraca, pošto su sastali pre dve godine u Šibeniku kada je pobedu Bario gušenjem u rundi.

Trebalo bi napomenuti da je Bakočević pretrpeo povredu kolena već na startu duela, tako da je argentinsko-hrvatski borac od početka imao prednost.

Naravno na pres konferenciji najviše pažnje privukli su Bakočević i Bario. Uvreda sa obe strane nije manjkalo. Bili su borci itekako britki na jeziku i nisu štedeli reči.

Njihovo rivalstvo traje 10 godina, a sada je na svom vrhuncu tako da će biti itekako interesantno gledati i oktragonu.

Pored pomenutih mečeva, tu je i jedan najperspektivniji srpskih MMA boraca Marko Bojković koji se bori protiv iskusnog Brazilca Lukas Aniasa, dok će MMA veteran iz Hrvatske Ivica Trušček ukrstiti rukavice sa talentovanim srpskim borcem Jovanom Marjanovićem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija