• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

07:46

Kroata ugušio Psiha: Je*o mi je mater,  4 puta me udario glavom u glavu

printscreen

Ostali sportovi

Kroata ugušio Psiha: Je*o mi je mater, 4 puta me udario glavom u glavu

Podeli vest

Argentinsko - hrvatski borac Francisko Kroata Bario slavio je protiv Vasa Psiha Bakočevića gušenjem u drugoj rundi.

Prvi meč odradili su 2021. godine u Šibeniku, a tada je ‘‘Kroata‘‘ slavio nakon samo 60 sekundi borbe. Vaso se tada povredio na početku meča, a i u revanšu je poražen. 

Agresivno je Bakočević krenuo, imao veliku podršku prepunog "Pionira", ali je Kroata kontrolisao Bakočevića  kolenima pogađao dovoljno da ih sudija ne  razdvoji. Nije bilo prave akcije u prvoj rundi, Vaso je pokušavao da izdrži do kraja,  Bario je pokušavao da dođe do rušenja, ali bez previše uzuđenja.

Bakočević je na početku druge runde desnim direktom poslao Kroatu u nokdaun. Pustio je protivnika da se vrati na noge,  nije iskoristio priliku i Bario se brzo oporavio. Promašio je Vaso dva pokušaja krošeom, Bario ga je pritisnuo uz ogradu, a sudija je zaustavio borbu i oduzeo je Bakočeviću bod. procenio je da je Bakočević glavom udarao Kroatu. Borba se nastavila, a Bario je ekspresno došao do rušenja. Kroata je uzeo leđa Bakočevića, i gušenjem ga primorao da preda meč. Nije uspeo Vaso Bakočević da obraduje publiku u dvorani "Aleksandar Nikolić", pošto je u dugo iščekivanoj borbi protiv argentinsko-hrvatskog borca FranciskaKroata Barija izgubio "davljenjem".

Bakočević će posle poraza od Barija dobiti oko 20.000 evra. Sličan novac sledi i argentinsko-hrvatskom borcu, s tim da njemu najverovatnije sleduje i određeni bonus za trijumf.

Je*o mi je mater, četiri puta me udario glavom u glavu, a dvadeset puta udario me u ja*a. Znao sam da meč ide na moju stranu i to je to. Mogu da ga tuče koliko je potrebno  ne može mi ništa, pokazao sam da sam bolji. Možemo odraditi i trilogiju, moram da hranim porodicu - izjavio je Barrio nakon borbe.

Kroati je ovo bila peta pobeda u petom nastupu pod okriljem FNC-a, a ukupno 12. pobeda u karijeri u kojoj ima i tri poraza, dok je Bakočević upisao 24. poraz, a ima 43 pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija