• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

08:33

Pretužne vesti o Mihaelu Šumaheru!

ap photo

Ostali sportovi

Pretužne vesti o Mihaelu Šumaheru!

Podeli vest

Timo Glok, prijatelj Mihaela Šumagera, otkrio je nove informacije o stanju legendarnog vozača Formule 1.

Nemac je 2013. godine preživeo težak pad na skijanju u Alpima. Od tada je prikovan za krevet, a porodica i supruga Korina ne dozvoljavaju javnosti da se sazna u kakvom je Mihael stanju. S vremena na vreme procurene neke informacije, ali su vrlo šture i nisu konkretne.

Šumaher je nakon nesreće najverovatnije u vegetativnom stanju. Porodica želi da njegovo stanje ostane u tajnosti, bore da nikakve informacije ne dođu u javnost, a nedavno je njegova supruga Korina rekla da bi to bila njegova želja, jer ne bi hteo da ga svet vidi u sadašnjem stanju. 

Timo Glok, bivši vozač F1 i prijatelj Mihaela Šumahera, kaže da mu nema oporavka.

- Ono što znamo je da nikada ne čujemo pozitivne vesti. To je užasna pomisao da još uvek nije u stanju da bude blizu Mihaela kojeg se svi sećamo. To je veoma tužno - rastužio je Glok sve Šumijeve fanove, prenosi britanski San.

Prijatelj Mihaela Šumahera keže da održavam kontakt sa Mikom, njegovim sinom.

- Dobro se slažemo. Poznajem i druge članove njegove porodice veoma dugo, ali trudim se da ne ugrožavam njihovu privatnost. Poštujem njihovo pravo da budu privatni i ne razgovaram sa njima o Mihaelovom stanju. 

 

Foto: ap photo

 

 

Sin Šumahera Mika je krenuo očevim stopama.

- Mislim da bi Mihael podržao svog sina, Mika, u njegovoj karijeri i pokazao bi mu one F1 staze! Bio je, i još uvek jeste, veliki navijač svoje dece, a i dalje je veliki ambasador sporta. Proveo sam dosta vremena van staze sa Mihaelom i nije bilo važno šta smo uradili. On se držao sam za sebe na stazi i nije se previše otvarao. Van staze je bilo suprotno, bio je otvoren, druželjubiv, fin momak. Ljudi su mislili da nije - dodaje bivši vozač.

Šumaher je bio u indukovanoj komi iz koje se probudio nakon šest meseci. Mihael je posle nesreće proveo devet meseca u bolnici, nakon kojih je pušten na kućno lečenje, a ima najbolju najbolju negu, otkrio je nedavno nekadašnji direktor Ferarija Žan Tod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17