• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2023

09:15

Brutalno! Srušio Srbina na pod, pa ga davio! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

Brutalno! Srušio Srbina na pod, pa ga davio! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski MMA borac Uroš Medić (30) nije uspeo da dođe do pobede na UFC 232 događaju, pošto je od njega bolji bio Miktibek Orolbaj, debitant iz Kirgistana.

Pobedio je Medića davljenjem  u finišu druge runde. Uhvatio je Uroša  u "kragnu" i natera ga da tapne, pa je borba odmah prekinuta.

Inače, Medić je tek pre nekoliko dana zasnao da će se boriti protiv Kirgistanca, nakon što je Amerikanac Džoni Parsons zbog povrede otkazao borbu. Nažalost, kiksnuo je Srbin protiv debitanta.

Medić je bio bolji rival na početku borbe, ali se Kirgistanac nije predavao, dobro mu je parirao. Kada se borba "preselila na pod" Orolbaj je u rvanju bio uspešniji od Medića. Uspeo je da napadne vrat srpskog borca, a potom ga davljenjem natera na predaju.

 

 

Uroš Medić nakon ovog poraza ima skor 9-2 u profesionalnim borbama. Orolbaj je ostavrio pobedu u svoju prvu UFC borbu. U profesionalnoj karijeri ima skor od 12 pobeda i jednog poraza, ali su borbe bile na nižem nivou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija