• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

14:41

Prsata golferka pokidala grudnjak... Muškarcima je stalo srce! (VIDEO/FOTO)

Instagram/Pejdž Spirinak

Ostali sportovi

Prsata golferka pokidala grudnjak... Muškarcima je stalo srce! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Atraktivna Pejdž Spirinak, Amerikanka balkanskog porekla, na zanimljiv način je fanovima čestitala praznike.

Poznata je po provokativnim fotografijama, nije stidljiva, a sad je najvrelija golferka na svetu pokazala dekolte i napravila haos na društvenim mrežama.

Prsata plavuša je prvo svima privukla pažnju jer je bila oskudno odevena, u donjem vešu, a brushalter je bio ukrašen crvenom vrpcom, koju Pejdž nije povukla, već je rastrgla grudnjak i oslobodila svoje "bombe".

 "Nisi dovoljno dobar u golfu da bi pobesneo!" poručila je Pejdž, a vi na sopstvenu odgovornost pogledajte video, koji je  ekspresno postavio viralan na društvenim mrežama. Nadamo se da su njenovi fanovi imali nešto za smirenje, pošto od ovoga može da se rikne. Muškarci su sigurno bili razočarani, jer umesto prizora kom su se nadali, videli su samo poruku.

 

 

Fotografisala se i u kostimu "Baba mrazice" koji je istakao njene obline, a naročito ogromne grudi.

 

 

Več godinama se ozbiljno ne bavi golfom,  ali je zahvaljujući ovom sportu stigla je do titule najseksi žene sveta koju je dobila od časopisa "Maksim". Sad je modeling njena nova strast, a pošto svakodnevno obraduje fanove novim polugolim fotkama, ne čudi što je vrlo popularna na društvenim mrežama. Uglavnom je oskudno odevena, a uvek su u prvom planu njene bujne grudi. Svesna je da ima šta da polaže i toga se ne stidi.

 


Pejdž je lepotu unovčila preko društvenih mreža, pa se procenuje da je njeno bogatstvo oko četiri miliona dolara. Postala je zaštitno lice golferskih sponzora, satova,  novac je uložila i u jednu svetski poznatu kladionicu. Jedna objava na njenom profilu košta najmanje oko 16.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija