• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2024

18:08

"Delfini" se poigravali sa Izraelom! Srbija silovita na startu Evropskog prvenstva!

EPAIMAGES

Ostali sportovi

"Delfini" se poigravali sa Izraelom! Srbija silovita na startu Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Vaterpolisti bez problema preskočili prvu prepreku na kontinentalnoj smotri.

Malo ko je u bliskoj prošlosti navijačima Srbije donosio veće radosti od vaterpolista. Naravno, nisu današnji "delfini" još uvek na nivou svojih prethodnika iz zlatne generacije, ali izabranici novopečenog selektora Uroša Stevanovića u prvom kolu Evropskog prvenstva nagovestili su ogroman potencijal. 

Srbija je u prvom kolu grupne faze bez imalo problema demolirala Izraelce sa 22:1. Naravno, nisu Izraelci nikada bili na našem vaterpolo nivou, ali partija "delfina" uliva samopouzdanje pred nastavak takmičenja u Zagrebu. 

Da će Srbija upisati sigurnu pobedu bilo je jasno nakon prve četvrtine koju su naši vaterpolisti dobili rezultatom 6:0. Do poluvremena Izraelci nisu uspeli da se upišu u strelce budući da se na veliki odmor otišlo sa rezultatom 11:0. 

Foto: EPA

 

Prvi gol Izraelci postižu na startu drugog poluvremena, ali je to samo dodatno "raspalilo" Stevanovićeve izabranike koji su do kraja meča držali nogu na gasu i upisali veliku pobedu. 

Sa četiri gola najefikasniji u taboru Srbije bio je Marko Radulović, po tri su dodali Sava Ranđelović, Strahinja Ranđelović i Nikola Jakšić. Na gol-liniji četiri intervencije upisao je Branislav Mitrović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija