• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2024

18:50

Šumaher sedi za stolom tokom večere?! Novi šok detalji o stanju legende Formule 1!

EPA/JENS BUETTNER

Ostali sportovi

Šumaher sedi za stolom tokom večere?! Novi šok detalji o stanju legende Formule 1!

Podeli vest

Džoni Herbert, bivši kolega Mihaela Šumahera sa početka devedesetih otkriva nove detalje vezane za stanje legendarnog vozača Formule 1.

Šumaher je pre više od deset godina doživeo je jezivu nesreću na skijanju u francuskim Alpima. Od tada Šumija niko nije video u javnosti sem najuže porodice i nekoliko prijatelja, pa se zbog toga naširoko priča o njegovom zdravstvenom stanju. Uglavnom stižu neproverene informacije; prvo se pričalo da je i dalje u komi, potom da je kao biljka, zatim i da ne može uopšte da komunicira, dok sada stižu nešto drugačije vesti.

Britanski vozač Džoni Herbert, inače njegov bivši kolega iz Benetona, jedan je od retkih koji je javno podelio informacije koje nam govore da je Šumaher bolje: 

- Povremeno čujem neke stvari... Recimo, od nekih ljudi iz Formule 1 sam čuo da Šumaher sedi za trpezarijskim stolom tokom večere, ali ne znam da li je istina, mogu da čitam samo između redova - rekao je Herbert.

Foto: EPA Images

 

Poznati vozač Formule 1 je rekao da je "normalno što se porodica ne oglašava na ovu temu" jer su oduvek sve čuvali od očiju javnosti, pa da je tako bilo i za vreme njegove karijere. Ipak, razume i znatiželju javnosti:

- Svi bi voleli da znaju šta se dešava, posebno ako stvari idu pozitivnim tokom. Ali, zato što nemamo nikakve informacije, možemo samo da pretpostavimo da još nema znaka da je potpuni oporavak moguć - dodao je Herbert.

Inače, Šumaher već godinama sa porodicom živi u vili kraj Ženevskog jezera, a tu su i skupo plaćeni bolničari koji brinu o njemu, ali su potpisali ugovore po kojima ne smeju ništa da kažu medijima:

Foto: EPA/FELIX HEYDER

 

- Po mom mišljenju, a to moram da kažem, to što ništa nismo čuli o Šumaheru od njegove porodice mi govori da je nažalost situacija slična kao odmah posle nesreće. Deluje da nije mnogo napredovao od tada, tako da pretpostavljam da čekaju da naučnici smisle nešto što će vratiti Mihaela koga smo poznavali i koga su navijači gledali na stazi - kazao je uz zebnju Herbert i dodao:

- Podsetimo, bilo je i onih koji su tvrdili da Šumaher "komunicira samo očima", dok je njegov prijatelj Šan Tod najčešće izlazio u javnost i davao informacije: "Mihael je prijatelj, smatram ga delom porodice. Redovno ga posećujem... A kako je? To je njegova privatna stvar. Jedino što ću reći jest da mu se divim, kao i njegovoj porodici. Moramo da poštujemo njegovu privatnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija