• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.01.2024

11:00

Rvačka reprezentacija Srbije, nakon priprema u Zrenjaninu, otputovala u Zagreb

Grad Zrenjanin

Ostali sportovi

Rvačka reprezentacija Srbije, nakon priprema u Zrenjaninu, otputovala u Zagreb

Podeli vest

Rvačka reprezentacija Srbije u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Bukureštu, od 12. do 18. februara, nije propustila talični grad Zrenjanin i rvačku kuću šampionskog Proletera, kao mesto gde se pune baterije i kuje karakter za kasnija vrhunska ostvarenja i medalje.

Najbolji rvači Srbije, grčko-rimskim stilom, nakon Španije i sedmodnevnih treninga u banatskoj ravnici, putuju u Zagreb,  gde ih očekuje tradicionalan i veoma značajan turnir ranking serije, na kojem se okupljaju renomirani rvači iz najboljih evropskih zemalja.

Slobodan dan pred put, delegacija rvačkog nacionalnog tima Srbije, iskoristila je za posetu Gradskoj kući u Zrenjaninu, gde je gradonačelnik Simo Salapura, reprezentativcu Srbije i rvaču Proletera, Georgi Tibilovu, uručio nagradu  grada Zrenjanina za 2023. godinu, koju je Tibilov zaslužio za sportsku promociju grada Zrenjanina i osvojene bronzane medalje na svetskom i evropskom šampionatu prošle godine. 

 

Osim supertalentovanog rvača Proletera, prijemu u gradskoj kući u Zrenjaninu,  prisustvovali su i njegovi klubski drugovi   Mate i Viktor Nemeš, predsednik Proletera Marko Stanojčić, trener Proletera  i državne reprezentacije Vojislav Trajković, prvi trener reprezentacije Srbije Stojan Dobrev i fizioterapeut reprezentacije, Zrenjaninac Vladimir Milošev. 
 

- Veoma sam srećan u počastvovan, nije mala stvar dobiti ovakvo priznanje u gradu gde stanuje Proleter, višestruki šampion Srbije i rasadnik talentovanih rvača čije vreme tek dolazi - uz osmeh istakao je Tibilov.

 Naglasio je da mu je drago što su pripreme u Novoj 2024.godini za predstojeća takmičenja, Evropsko prvenstvo, kao  i za dva kvalifikaciona turnira za Olimpijske igre u Parizu, počele baš u Zrenjaninu, koji je tradicionalno nezaobilazna destinacija za pripreme nacionalnog tima Srbije.

 

PRE DVE GODINE MATE, SADA TIBILOV

 Predsednik Proletera Marko Stanojčić, uz zahvalnost u ime kluba, naglasio je da je pred dve godine isto priznanje dobio Mate Nemeš, a ove godine Georgi Tibilov, obojca sjajni ljudi pre svega i vrhunski sportisti, koji su svojevrsni uzor mladim rvačima. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija