• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

09:17

Brazilac pronađen mrtav! Ležao je na krevetu sa slušalicama u ušima

printscreen

Ostali sportovi

Brazilac pronađen mrtav! Ležao je na krevetu sa slušalicama u ušima

Podeli vest

Gabrijel Onmaht, bivši brazilski klizač, pronađen je u petak mrtav u svom domu u švajcarskom gradu Šafhauzenu.

Onmahta je pronašla majka mrtvog kako sedi na krevetu sa slušalicama u ušima. Bio je pionir brzog klizanja u Brazilu, takmičio se na internacionalnom nivou između 2015. i 2017. godine. 

- Pronašli smo ga mrtvog u njegovom stanu, na kauču. Forenzički nalaz nije ukazivao na provalu ili nešto slično. Ležao je, pa sam mislila da me nije čuo kada sam stigla. Prišla sam bliže i onda sam shvatila. Mislimo da je to bio srčani udar - rekla je njegova majka Fatima za "Globo Esporte".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBDG (@icebrasil)

Gabrijelu je otac bio Nemac, dok je majka Brazilka.

- Gabrijel je sa ponosom je predstavljao Brazil. Prestao je da predstavlja Nemačku, jer mu je srce uvek kucalo za Brazil. Klizanje je bila njegova strast. Želeo je da se vrati kluzanju, pa makar da trenira decu. Uvek mi je govorio da će se vratiti. Imao je mnogo planova, nažalost više ga nema. To je veoma veliki gubitak.

 

 

 

 

 

Oglasili su se iz tamošnjeg brazilskog saveza za klizanje.

- Saosećamo sa njegovom porodicom. Brazilski sport mu je zahvalan na svemu što je uradio za nas. Žao nam je što je otišao prerano - poručili su iz Brazilske sportske konfederacije .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija