• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

20:58

Srbija ima šampiona Evrope! Komarov se okitio zlatom!

profimedia

Ostali sportovi

Srbija ima šampiona Evrope! Komarov se okitio zlatom!

Podeli vest

Srpski rvač Aleksandar Komarov osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu u disciplicini grčko-rimski stil kategorije do 87 kilograma.

Naš as je u finalnom meču u Bukureštu savladao Alija Čengiza iz Turske sa 4:1 i tako je doneo bitnu medalju reprezentaciji Srbije.

Turčin je prošle godine u Beogradu postao šampion sveta, tako da je bio favorit, ali Komarov je uspeo da ga nadmudri.

On je tako napravio veliki podvig i sa 21. mesta rang liste se popeo na pobedničko postolje.

Za reprezentativca Srbije ovo je treća medalja na Evropskom prvenstvu, prethodno je osvojio dve bronze kao predstavnik Rusije.

Bronzane medalje na ovom takmičenju osvojili su Kiril Maskevič iz Rusije i Ukrajinac Žan Belenjuk.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija