• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2024

10:02

Brutalno! Gruzin ponizio čoveka koji je pet godina vladao kategorijom (VIDEO)

Tanjug/AP

Ostali sportovi

Brutalno! Gruzin ponizio čoveka koji je pet godina vladao kategorijom (VIDEO)

Podeli vest

Gruzijski MMA borac, Ilia Topuria novi je UFC šampion kategorije do 66 kilograma.

Čak pet godina je australijski borac, Aleksandar Volkanovski bio kralj "pero" kategorije u najjačoj MMA organizaciji. Ipak, to me je došao kraj, a za to se pobrinuo Ilia Topuria.

Popularni "El Matador" u ovaj meč je ušao kao autsajder, ali već na samom startu je iskusnijem protivniku je dao do znanja da ima ozbiljne namere.

 

Bilo je napeto u prvoj rundi, oba borca su imali svoje dobre momente, ali u drugoj je već situacija bila potpuno drugačija.

Povezao je Gruzin jako dobru seriju udaraca, bio je uporan u svojoj nameri i srušio je protivnika, a zatim je u parteru završio posao.

 

 

Odmah nakon toga je usledilo veliko slavlje u kojem je učestvovao ceo njegov tim. On je tako postao tek peti šampion ove kategorije u UFC istoriji.

Topuria je rođen u Nemačkoj, ipak još kao mali se preselio u Španiju, ali od kada se bavi MMA sportom nastupa pod zastavom Gruzije. Njegov trenutni skor je 15:0.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija