• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.03.2024

09:57

Nije mu bilo spasa! Poznat uzrok smrti dečka Arine Sabalenke

instagram/arina sabalenka

Ostali sportovi

Nije mu bilo spasa! Poznat uzrok smrti dečka Arine Sabalenke

Podeli vest

Otkriven je uzrok smrti Konstantina Kolcova, dečka druge teniserke sveta Arine Sabalenke.

Nekadašnji beloruski hokejaš preminuo je u 43. godini, kako mediji prenose od krvnog ugruška. Jedan krvni ugrušak se odvojio i putovao kroz krvotok, pa mu nije bilo spasa, tvrde beloruski mediji. Nema informacija da li je Koclov ranije imao neke zdravstvene probleme. Ruski klub Salavat Julajev prvi je objavio da je Koclov preminuo.

"Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je trener Salavat Julajeva Konstantin Kolcov preminuo“, navedeno je u saopštenju Salavata Julajeva.

Koclov je završio je hokejašku karijeru 2016. godine u Dinamu iz Minska. S reprezentacijom Belorusije igrao je na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. godine. Tokom karijere je igrao za Novokuznetsk Metalurg, Ak Bars, Spartak i Pitsburg. Nakon završetka igračke karijere radio je kao hokejaški trener Dinama iz Minska. Poslednjih godina bio je pomoćnik glavnog trenera Salavata Julajeva.

 

Foto: Instagram

Arina Sabalenka i Konstantin Kolcov

 

Poznato je da je u trenutku smrti Kolcov bio u Majamiju, gde je Arina Sabalenka došla na masters. Sabalenka i Kolcov su zajedno bili od 2021. godine. 

"Volim te“. Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te", napisala je Arina prošle godine na njegov rođendan.

Kolcov je bio 17 godina stariji od Sabalenke, a iz prethodnog braka ima tri sina, najmlađi je rođen 2019. godine. Njegova bivša superuga Julia, najavila je razvod 2020. godine i tada poslala poruku:

"Apel svim devojkama koje se kače za tuđe muževe koji imaju decu. Ovo je podlo! Ovo je neverovatno vreme, ali i najteže, jer malo dete oduzima mnogo snage, energije i vremena. Može se dogoditi da i ti jednom budeš tamo”, poručila je tada Julija, koja je očigledno znala da je Konstantin u vezi sa teniserkom mada su se oni prvi put u javnosti pojavili 2021. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija