• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.03.2024

09:19

Ivana Maksimović Anđušić najavila kraj karijere, ali ne odustaje od Pariza: Držite mi fige

Starsportphoto

Ostali sportovi

Ivana Maksimović Anđušić najavila kraj karijere, ali ne odustaje od Pariza: Držite mi fige

Podeli vest

Ivana Anđušić Maksimović, olimpijska vicešampionka u trostavu iz Londona 2012. godine zabrinula je navijače, jer je pomenula kraj karijere.

Ivana je u Londonu 2012. osvojila 100. medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama, tada je bila srebrna. Godinama je viđamo na strelištima s puškom u rukama, a od prošle godine i u ulozi voditeljke.

Naš košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica je završio karijeru, pa je to malo uticalo na lepu Ivanu, svesna je da se bliži kraj njene karijere.

- Jasno je da se bliži kraj moje karijere, htela ja to da prihvatim ili ne. Zanima me šta će ljudi reći i pisati o meni, da li će pisati? - otvorila je dušu Ivana fanovima na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Svi su pomislili da je završila karijeru, ali je imala lepe vesti. Kaže da još nije kraj i ne odustaje od borbe da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu (od 26. jula do 11. avgusta).

- Vidim da ste se zabrinuli, ali nije još kraj. Kažem da je blizu, ali nije još kraj. Čekaju me u aprilu kvalifikacije u Riju, poslednje kvalifikacije za mene za Igre u Parizu.  Držite mi fige ima tu još prostora, ništa nije gotovo. Nadamo se najboljem - rekla je Ivana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija